Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zenony masz oZiU :decayed:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie;P zgaduj dalej:P

oZiO jest bi :>[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 16:36_________________________________________________

no tylko slalom miedzy studzienkami sie zaczął :decayed:

Widocznie mało km przejechałeś na tych felgach skoro slalom między studzienkami Ci nie przeszkadza. :wink4:

z 400 :mysli:

cos sie dzieje przynajmniej :naughty:

Opublikowano

nie;P zgaduj dalej:P

oZiO jest bi :>[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 16:36_________________________________________________

no tylko slalom miedzy studzienkami sie zaczął :decayed:

Widocznie mało km przejechałeś na tych felgach skoro slalom między studzienkami Ci nie przeszkadza. :wink4:

z 400 :mysli:

cos sie dzieje przynajmniej :naughty:

wuju zapraszam na 19 do ww;P
Opublikowano

mam nówki jeszcze na gwarancji :tongue4:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 17:59_________________________________________________dokładka juz jest :kox:

Opublikowano

nie no jeszcze pomalować i kratki kupić :gwizdanie:

na wiosne :przebiegly:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 18:43_________________________________________________kto jutro będzie :mysli: bo wypisuje właśnie podanie do kobity zeby mnie puściła :decayed:

Opublikowano

kto jutro będzie :mysli: bo wypisuje właśnie podanie do kobity zeby mnie puściła :decayed:

:polew: :polew: :polew: czyli standardowo cię nie będzie[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 19:06_________________________________________________z domu trzeba sp***dalać a nie pisać podania :wink4:
Opublikowano

siemka

[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 19:49_________________________________________________ja tu tylko na chwilke, do roboty trzeba jeszcze isc,.

jak wyglada skład na jutro, kto bedzie na spocie, może i mi wreszcie uda sie dotrzeć,.

pozdrawiam

Opublikowano

kto jutro będzie :mysli: bo wypisuje właśnie podanie do kobity zeby mnie puściła :decayed:

:polew: :polew: :polew: czyli standardowo cię nie będzie[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 19:06_________________________________________________z domu trzeba sp***dalać a nie pisać podania :wink4:

zdziwisz sie :gwizdanie: o ile nie bede musiał sam stać pod billa :przebiegly:

Opublikowano

jak za piwko to i ja składam :kox::naughty: :naughty:

a tak na poważnie najlepszego Oziu[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:14_________________________________________________mnie nie będzie "Lublin"

w next obowiązkowo:)