mokom69 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ale w jaki sposób ominąć jak ich mapa pokazuje tak : Radom , Kielce, Katowice, Kraków, Zakopane więc bardziej prawdopodobne że już nie ma drogi no w końcu mamy kryzys
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 ale w jaki sposób ominąć jak ich mapa pokazuje tak : Radom , Kielce, Katowice, Kraków, Zakopane więc bardziej prawdopodobne że już nie ma drogi no w końcu mamy kryzys jeśli tak to ja nie wiem o co chodzi ale pewnie zumi źle pokazuje
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tomek, leć jak biali ludzie Rasistka
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tomek, leć jak biali ludzie Rasistka Trzeniu, witaj w ,,Radomiu" :>
mokom69 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 czyli prosta sprawa nie słuchać nigdy więcej zumi :> i tłuc jak Brynia mówi Chodzi o to że zawsze tak się jeżdziło ale skoro zumi pokazało mi inaczej myślałem że poprostu coś się stało z ta drogą Kielce-Kraków zresztą wpisałem teraz Kielce - Kraków ok 120km jest w realu a zumi pokazuje mi 190 przez Busko - Zdrój no powalona strona
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 goscie dziś w Radomiu, Poznań, Wawa, Kraków
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 z kielc do kraka ok 120km z kraka do zakopca ok 100
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Trzeniu gdzie ty byłeś? dawno cię nie widziałem.
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Trzeniu gdzie ty byłeś? dawno cię nie widziałem. no jestem cały czas
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ale jakoś tak mało widoczny ostatnio
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ale jakoś tak mało widoczny ostatnio Bo Ty juz nie widzisz innych kolorów tylko różowe
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 goscie dziś w Radomiu, Poznań, Wawa, Kraków a jutro online w Radomiu Poznań Jakiego sklepu szukasz na odrodzenia, bo z tego co kojarzę to jest tam tylko sklep z art dziecięcymi, nic więcej a przepraszam i wkłady kominkowe Gadaj co konkretnie potrzeba, to zaraz Ci podpowiemy Bryniu .. z bielizną ... PS. No i chyba Lech dostał bęcki od Udineze
Italiano Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ojj Nic nie chce mówić, ale jak Bryńka zna wszystkie sklepy z dobra bielizną w Radomiu, to musi napewno mieć dobrą kolekcję :gwizdanie:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Ojj Nic nie chce mówić, ale jak Bryńka zna wszystkie sklepy z dobra bielizną w Radomiu, to musi napewno mieć dobrą kolekcję :gwizdanie: O kolekcji to nie będe pisać ale akurat mało kupuję w Radomiu , aczkolwiek sklepy znam :> latasz do Paryża czy do Stolicy
Pepin Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jakby co to polecam firmę Selmark ... aczkolwiek czasem jak coś mi sie podoba to jest to stary model i nie dostępny .. a nowe często dużó ecie-pecie kosztują O kolekcji to nie będe pisać ale akurat mało kupuję w Radomiu , aczkolwiek sklepy znam :> no włąśnei sklepy trzeba znać, no i to trzeba pomacać ...
Suli Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wstyd się przyznać, ale do Stolicy i to po wiekszość rzeczy I nawet się wtedy nie odezwiesz, nie poradzisz Chętnie byśmy Ci fachowo i obiektywnie poradzili, w czym Ci do twarzy :naughty:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Wstyd się przyznać, ale do Stolicy i to po wiekszość rzeczy I nawet się wtedy nie odezwiesz, nie poradzisz Chętnie byśmy Ci fachowo i obiektywnie poradzili, w czym Ci do twarzy :naughty: w samej bieliźnie na pewno :>
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Wstyd się przyznać, ale do Stolicy i to po wiekszość rzeczy I nawet się wtedy nie odezwiesz, nie poradzisz Chętnie byśmy Ci fachowo i obiektywnie poradzili, w czym Ci do twarzy :naughty: Qrde, dzięki - na Was zawsze można liczyć, ale jest mały problem- na zakupy zawsze zabieram mojego Ł.........- wiadomo czemu no on najlepiej wie w czym ci do twarzy
Suli Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Qrde, dzięki - na Was zawsze można liczyć, ale jest mały problem- na zakupy zawsze zabieram mojego Ł.........- wiadomo czemu Dałabyś chłopakowi odetchnąć, odpocząć :decayed:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Qrde, dzięki - na Was zawsze można liczyć, ale jest mały problem- na zakupy zawsze zabieram mojego Ł.........- wiadomo czemu Dałabyś chłopakowi odetchnąć, odpocząć :decayed: fakt na zakupach z kobietą, męcząca sprawa ja wytrzymuje 15 minut
Rekomendowane odpowiedzi