tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 po 5 jeszcze siedziałem na kompie no właśnie dziś nie mogę spać do 11 ;( Cyborg normalnie.
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Skarby w niedzielę na automobilklubie jest finał WOŚP, od 9-tej rano do wieczora jazda po torze itp itd zbieramy tyłeczki i jedziemy :kox: :kox: NO BA!
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale mam buzer, znalazłem w fonie fotkę z Nowego Roku jak z Odzimem jaramy szlugi :polew: Zachowaj to zdjęcie, chociaż do jutrzejszego spota. A najlepiej wklej tutaj.
wuju Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja może sie przewinę, bo będę akurat jechał z P do Kielc byliście na Avatarze? ponoć zajebaaszczy
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Spontan spocik dzis zajebiaszczy,nawet beemki były:decayed: Taaa, spot odbębniony, jutro nie przyjeżdżajcie. ja może sie przewinę, bo będę akurat jechał z P do Kielc byliście na Avatarze? ponoć zajebaaszczy Siostra mi mówiła, że warto, oczywiście mowa o 3D. To przełom w kinematografii jeśli chodzi o efekty.
oZiX Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 avatar to taka Pocahontas tylko że w przyszłości [;
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niezapomniane 18 urodziny - Lanie Pasem.
mokom69 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niezapomniane 18 urodziny - Lanie Pasem. :polew:
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jaki poranek taki cały dzień Uuu, to wieczorem chyba was nie będzie..
oZiX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 [; ale mnie zmęczyło się :> Majki-m powiem Ci że nawet warto się podzielić :kox:
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 [; ale mnie zmęczyło się :> Majki-m powiem Ci że nawet warto się podzielić :kox: No właśnie, Bóg kazał się dzielić, gdzie jest Asia??
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Love is all around :naughty: Everything has changed
Rekomendowane odpowiedzi