tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wiesz, nie planowałem tego. To miały być opony do jazdy, a nie do zniszczenia.
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ee tam, grubo było, dziś się męczę strasznie , na zonę żadna się nie nadawała Następnym razem idę z Tobą. Ty jesteś ładny to na Ciebie coś wyrwiemy. Zaraz wyjeżdżam na tor.
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tor masakryczny, szkoda gadać.. Wyboje, lód i pełno śniegu, nie pobawiłem się za bardzo, ale atmosfera fajna.
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dla mnie to już jesteś GOŚĆ - czekać 3 godziny do wjazdu na tor :notworthy: :notworthy: my fajnie polataliśmy z chłopakami z mt na Skaryszewskiej, ale krótko, potem ich faktycznie już nie było ale miejscówka fajna, możemy wieczorem jutro pośmigać Chyba ze 4 h czekaliśmy. Ale fajnie było.. Ja jutro mam basen o 20:45, ale później jestem wolny, więc możemy pojeździć. O ile zrobię OC.. :gwizdanie:
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tor masakryczny, szkoda gadać.. Wyboje, lód i pełno śniegu, nie pobawiłem się za bardzo, ale atmosfera fajna. dla mnie to już jesteś GOŚĆ - czekać 3 godziny do wjazdu na tor :notworthy: :notworthy: a co ma robić, żony nie ma to ma czas :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a co ma robić, żony nie ma to ma czas :gwizdanie: Przynajmniej taki plus.
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 a co ma robić, żony nie ma to ma czas :gwizdanie: Przynajmniej taki plus. żona/mąż to akurat nie przeszkadza, pod warunkiem że ma podobne zainteresowania :naughty: Ja i Ł wszędzie jeżdzimy razem pod wrunkiem że F ktoś się zaopiekuje czasu zaczyna brakować jak się pojawia dzidziuś i własny dom :rolleyes: -moj F dzisiaj, ...kup balonika...pojedź do babci... głodny... siku....spiący...pić ... głodny ...poczytaj bajkę....siku...potańcz....zrób kaszki.l... skąd ja to znam, mam to samo tylko x 2
wuju Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a co ma robić, żony nie ma to ma czas :gwizdanie: Przynajmniej taki plus. żona/mąż to akurat nie przeszkadza, pod warunkiem że ma podobne zainteresowania :naughty: Ja i Ł wszędzie jeżdzimy razem pod wrunkiem że F ktoś się zaopiekuje czasu zaczyna brakować jak się pojawia dzidziuś i własny dom :rolleyes: -moj F dzisiaj, ...kup balonika...pojedź do babci... głodny... siku....spiący...pić ... głodny ...poczytaj bajkę....siku...potańcz....zrób kaszki.l... skąd ja to znam, mam to samo tylko x 2 a ja Ci najbardziej zazdroszczę właśnie tego x 2 ;( ;( ;( to w czym problem rach ciach.. i jest :gwizdanie:
wuju Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 marudzisz.. :gwizdanie: ale 1-ak to tez jest jak dla mnie kara dla dziecka
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________Bryńka konkurencję masz ... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no czasu to On ma skoro jeździ po mieście i po przystankach za d*pami się rozgląda To było przypadkowo, po drodze. [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 08:48_________________________________________________Kiedy jedziemy na narty?
oZiX Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 09:51_________________________________________________ dzisiaj na torze był Adrian, pyta się kto przyjedzie a my mu z Jarkiem że Ozio jedzie sklepac mu maskę..buuuhahahah [br] no juz się tak z niego nie śmiej
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na narty chetnie, ale ja najwczesniej mogę w sobotę No i super. Myślałem raczej o niedzieli, ale w sobotę też powinienem dać radę.
Rekomendowane odpowiedzi