Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:kox: nie masz w planach u swojej dorezać :gwizdanie: :cool1:

mam

ale to jak juz ja podkręcę pod 200km to zeby aero było lepsze to zajebe takie na pół lamp :kox:

:polew:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam ferie to nie ma h*ja musze być :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

odzim po tym wczorajszym twoim piwku dziś o godzinę wcześniej się do pracy wybrałem, karwa :naughty:

Opublikowano

ale chodzi Ci ze było pszenne i cie troszkę rano pognało :gwizdanie:

Opublikowano

Cześć robaczki, gdzie Ozio?

Opublikowano

BRY BRY

Opublikowano

ale chodzi Ci ze było pszenne i cie troszkę rano pognało :gwizdanie:

wstałem wyszedłem, jestem w robocie i patrze a tu 7.50 a ja mam w sobote na 9.00 :naughty:
Opublikowano

a tu 7.50 a ja mam w sobote na 9.00 :naughty

hehehe , ja kiedys wszedłem do garazu , ojciec otworzył brame wyjechalem do roboty a na parkingu patrze a ja w ciapach jestem :>

Opublikowano
:buhaha: :buhaha: :buhaha:
Opublikowano

Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i k**wa nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo.

FDobra ide soapacj bb.bp , nbo jrszem pijafdnz jak skurbbbwzszzzzzzzn. ok wzuRWA. jHEGO macc.c

Do wpiuaztku...

Opublikowano

tomaszu przygazowałeś dobrze :drunk: chyba :naughty:

Opublikowano

Ci to tz pierdoplisy , kiwra jasna. Eee

Opublikowano

Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i ku***a nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo.

FDobra ide soapacj bb.bp , nbo jrszem pijafdnz jak skurbbbwzszzzzzzzn. ok wzuRWA. jHEGO macc.c

Do wpiuaztku...

o jacie :shocked: :shocked: :shocked:

ojczyzna polszczyzna [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:57_________________________________________________ale ni chu chu nie wiem o co Tomkowi chodzi ......................

Opublikowano

Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i ku***a nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo.

Do wpiuaztku...

o jacie :shocked: :shocked: :shocked:

ojczyzna polszczyzna [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:57_________________________________________________ale ni chu chu nie wiem o co Tomkowi chodzi ......................

qr** poeta :polew:

Opublikowano

o0Vc tco wam chodzi ; dobran ide soac,. .:P[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 19:36_________________________________________________co wt tAM WIECIE O ZABIJANIEU@!

Opublikowano

no pije ale nic to, u Ciebie był Tomaszu ?

Opublikowano

:no:

jakby był, to chyba bym tak samo pisał :wink4: , mam mega doła więc siedzę, oglądam Małysza, sączę drinka i ....i jest chuuujowo ;(

przeciez malysz spoko skacze , a ja dzis cały dzien z Błażejem

Opublikowano

no to drink :drunk: