wuju Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 nie masz w planach u swojej dorezać :gwizdanie: mam ale to jak juz ja podkręcę pod 200km to zeby aero było lepsze to zajebe takie na pół lamp
tomaszu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 mam ferie to nie ma h*ja musze być :polew:
mcm Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 odzim po tym wczorajszym twoim piwku dziś o godzinę wcześniej się do pracy wybrałem, karwa
odzim Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ale chodzi Ci ze było pszenne i cie troszkę rano pognało :gwizdanie:
mcm Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 ale chodzi Ci ze było pszenne i cie troszkę rano pognało :gwizdanie: wstałem wyszedłem, jestem w robocie i patrze a tu 7.50 a ja mam w sobote na 9.00
odzim Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 a tu 7.50 a ja mam w sobote na 9.00 :naughty hehehe , ja kiedys wszedłem do garazu , ojciec otworzył brame wyjechalem do roboty a na parkingu patrze a ja w ciapach jestem :>
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i k**wa nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo. FDobra ide soapacj bb.bp , nbo jrszem pijafdnz jak skurbbbwzszzzzzzzn. ok wzuRWA. jHEGO macc.c Do wpiuaztku...
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Ci to tz pierdoplisy , kiwra jasna. Eee
odzim Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i ku***a nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo. FDobra ide soapacj bb.bp , nbo jrszem pijafdnz jak skurbbbwzszzzzzzzn. ok wzuRWA. jHEGO macc.c Do wpiuaztku... o jacie :shocked: ojczyzna polszczyzna [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:57_________________________________________________ale ni chu chu nie wiem o co Tomkowi chodzi ......................
wuju Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Michał, to nic, bo ty przyjhjjjjechałeś pózniej nic ztrzebam ake ja kiedys orzyjechakem o godzine wczezniej i ku***a nie wiedzialem o cjesty o nie klogo nie bygolpo/ o KTaki k hyhj kuwrwqa jego gmac... Ooo. FDobra ide soapacj bb.bp , nbo jrszem pijafdnz jak skurbbbwzszzzzzzzn. ok wzuRWA. jHEGO macc.c Do wpiuaztku... o jacie :shocked: ojczyzna polszczyzna [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:57_________________________________________________ale ni chu chu nie wiem o co Tomkowi chodzi ...................... qr** poeta
tomaszu Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 o0Vc tco wam chodzi ; dobran ide soac,. .[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 19:36_________________________________________________co wt tAM WIECIE O ZABIJANIEU@!
odzim Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no pije ale nic to, u Ciebie był Tomaszu ?
odzim Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 jakby był, to chyba bym tak samo pisał , mam mega doła więc siedzę, oglądam Małysza, sączę drinka i ....i jest chuuujowo ;( przeciez malysz spoko skacze , a ja dzis cały dzien z Błażejem
Rekomendowane odpowiedzi