mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 bez kreacji...pejczyki.... co Wam ostatnio po głowie chodzi?????? aż starch z Wami gdzies iść wiosna idzie sex sex sex [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:16_________________________________________________ten wuju znowu wątek czyta, kiedy go wreszcie poznamy
Jariko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 bez kreacji...pejczyki.... co Wam ostatnio po głowie chodzi?????? aż starch z Wami gdzies iść jak tylko będę to będę bronił przed tymi zboczuchami :naughty:
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja jak tylko załatwię sobie kogoś kto po mnie przyjedzie będę Michał tylko sprężyny założyłem i są ok
oZiX Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 no ja też zapomniałem jak wyglądać ale kurde taki zapierdol miałem koniec studiów zaległe egzaminy praca to za mało jak na 24h na dobę ;>
Jariko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ooo Oziu uważaj mcm teski za Twoim Przyjacielem
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 już dawno nie straszył, pewnie rózowy zdechł
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 wujek dokumentujesz te twoje poczynania w rezaniu :?: bo jka ci syrenka wyjdzie żebyś wiedział jak cofnąć to wszystko [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:25_________________________________________________ już dawno nie straszył, pewnie rózowy zdechł zagłodził go sadysta albo w za ciasną dziurę wsadził i się bidok udusił
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja jak tylko załatwię sobie kogoś kto po mnie przyjedzie będę Michał tylko sprężyny założyłem i są ok no i git do środy się okresl chłopaku git to mało powiedziane pewnie jeszcze trochę siądą ale juz jest zaraz zgram to pokaże no postaram sie ale raczej tak najwyżej na dworcu sie prześpię :gwizdanie:
mcm Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 wujek nie za wcześnie w lato wskoczyłeś :?: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:38_________________________________________________jeszcze wyrzucić chrom, wrzucić czarne kierunki i przednie lampki i bedzie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:39_________________________________________________aż się prosi też o większe tarcze hamulcowe
wuju Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 zrób fotę jak stoi na idealnym poziomie mam ale koła były skręcone i nie widać dobrze przodu jak stoi[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:42_________________________________________________ wujek nie za wcześnie w lato wskoczyłeś :?: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:38_________________________________________________jeszcze wyrzucić chrom, wrzucić czarne kierunki i przednie lampki i bedzie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:39_________________________________________________aż się prosi też o większe tarcze hamulcowe jutro wracam na stalówki chromy kiedyś tam znikną co do lampek to bixy może kiedyś jak będzie kasa hamulce jak sie dłubnie większa moc może kiedyś :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 majki, ja oczywiście na piątek jestem chętny. No i jeśli mam wybór to wybieram Archiwum, bo byłem ostatnio w Fanaberii i była taka trochę patologia. Ja się zgłaszam na 100%. :th:
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 To jeszcze dwóch niech się okresli i lecimy Pewnie masz na myśli odzima i Ozia. Ciekawe jeszcze co z mokomem. No i szkoda, że Jariko ma kontuzję. Aa, tego, czy na tej imprezie to Brynia będzie rodzynkiem?? Jak to jest? EDIT: No i jeszcze kudłaty i... wuja nie wymieniam, bo jego i tak nie będzie.
kudalty66 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 siemka znów mnie nie było kilka dni a tu tyle stron napisane!!!! pozdro
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ale wspomne że o nią pytałes :gwizdanie: Koniecznie. A propos mam wrażenie, że ktoś mnie prześladuje...
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Zainspirowany supertuningowanym bolidem wujowym postanowiłem pooglądać inne supertuningowane bolidy na allego: http://moto.allegro.pl/item943330270_opel_vectra_tuning_lpg_skora_klima_warto_zobaczy.html
tomaszu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 woow, niezła ta calibra Wujo chyba tuningował auto u tego samego tunera.
Rekomendowane odpowiedzi