Jariko Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Marlena z pierwszego.. Jej mąż jest kierowcą TIRa i właśnie wyjechał na zachód. nie znam, choc TIRowców kilku tutaj rzeczywiście mieszka Tomaszek, co sie nic nie pucujesz że znasz zioów z mojego osiedla? Abo Tomaszu to taka cicha woda pewnie sam tam do twojego bloku jezdzi
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 gości widze mamy...nowe nicki jakieś :gwizdanie: Pewnie wujo? Ja już go kiedyś tu widziałem.
oZiX Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :> Jaka impreza co gdzie kiedy ?:> Gdzie mam się stawić ;D?? i Kiedy??
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :> Jaka impreza co gdzie kiedy ?:> Gdzie mam się stawić ;D?? i Kiedy?? Oziu, w piątek! Musisz być, bo inaczej to będzie kibel.
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Oziu Oziu, liczymy na ciebie. Musisz być i koniec.
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 raczej i przyjdźcie Tyż prowda. Majki, ja biorę Asię, a ty tę drugą...
oZiX Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 spoko o 15.30 mam spotkanie z promotorem:P Jak tak nalegacie to będę ;> Tomaszu zasmucę się Asia jest niedysponowana bidna sie rozchorowała
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jariko, biedaku, musisz czytać te wypociny, a nie możesz się z domu ruszyć. Dobranoc - trzeba spać. Oziu, dobrze, że chociaż Ty przyjadziesz. :th: A skoro Asia jest chorutka to może ja z nią zostanę, co?? A na imprezie będzie ta druga A??
oZiX Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jariko, biedaku, musisz czytać te wypociny, a nie możesz się z domu ruszyć. Dobranoc - trzeba spać. Oziu, dobrze, że chociaż Ty przyjadziesz. :th: A skoro Asia jest chorutka to może ja z nią zostanę, co?? A na imprezie będzie ta druga A?? tej 2-giej to nie poznasz bo jeszcze mi się za tą będziesz dobierał ;>
Jariko Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 A kto powiedzial ze mnie nie bedzie postaram sie byc
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Majki, rezerwuj dużą lożę, żeby Jarek miał gdzie nogę prostować.
Jariko Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Majki, rezerwuj dużą lożę, żeby Jarek miał gdzie nogę prostować. OOO Tomaszu dobrze kombinujesz
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 a gdzie w ogóle może będziemy balować;>?? W ARCHIWUM
Jariko Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 uuuu tam to mnie za wiek nie pozwola wejsc ;(
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 uuuu tam to mnie za wiek nie pozwola wejsc ;( Może jakoś damy radę.
Rekomendowane odpowiedzi