wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 widzę że ,,cisza przed burzą" nudy po prostu mcm , to co mam po Ciebie jechać czy dotrzesz jakoś? jak mozesz to jednak podjedź, miał mnie podwieźć kumpel ale dzwonił niedawno że nie da rady przed 20 [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 14:56_________________________________________________moge też PKSem podjechać nie chce wam sie przez Kozienice do Radomia wracać
mcm Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 hmm jak masz się pojawić myśle że majki sie zastanowi
wuju Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 hmm jak masz się pojawić myśle że majki sie zastanowi jak nie jak tak pojechał bym sobie busem ale nie zmieści mi się karton bo na dworcu już nie ma rezerwacji :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Jestem podekscytowany dzisiejszym wieczorem..
mcm Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Jestem podekscytowany dzisiejszym wieczorem.. a co masz wreszcie nadzieję na "ten pierwszy raz"
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a co masz wreszcie nadzieję na "ten pierwszy raz" Tak. Kurde, nie mogłem dzisiaj beemki odpalić. Zalałem świece i później rozładowałem baterię. Ale we wtorek idzie już na warsztat.
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ja wyjeżdzam z domu o 19.30, czyli bede kilka min przed 20.00.
oZiX Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a ja nie dam rady;/ jutro o 9 mam ważne spotkanie w wawie na którym muszę być, a wynikło dziś;( *wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! balujcie dwa dni;> mcm jutro jak dojdziesz do siebie będę miał interesa
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a ja nie dam rady;/ jutro o 9 mam ważne spotkanie w wawie na którym muszę być, a wynikło dziś;( *wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! balujcie dwa dni;> mcm jutro jak dojdziesz do siebie będę miał interesa k**wa no. Mam nadzieję, że to tylko prowokacja.
oZiX Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 a ja nie dam rady;/ jutro o 9 mam ważne spotkanie w wawie na którym muszę być, a wynikło dziś;( *wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! balujcie dwa dni;> mcm jutro jak dojdziesz do siebie będę miał interesa ku***a no. Mam nadzieję, że to tylko prowokacja. niestety Tomaszu wypadło spotkanie "firmowe" na którym muszę być Co tam się oziu urodziło ? a nic takiego logi potrzebuje zrobić zobaczyć czy wszystko ok jest;>
mokom69 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 udanej zabawy wszystkim życzę jestem z wami duchem a tym czasem spijam sobie piwko po wyczerpująco nudnych wykładach
wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no q***wa.... sprobowałyście by nie... he he he he .. sielak :oklaski: dzięki za powrót do domu.. [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 03:57_________________________________________________nie wiem jak ale jestem grill.. Beautifull Dance [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 04:02_________________________________________________ ide spać :gwizdanie: pa
kudalty66 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 siemka, no widzę że pobalowaliscie, domyslam sie że dalej to sie dopiero działo,.
Jariko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jemy kanapki :> :> :> Panowie jesteście zajebiści Kochamy Was Brynia i Kaśka :> :> :> Bry a mnie tez kochacie ?????? ;(
wuju Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no q***wa.... sprobowałyście by nie... he he he he .. sielak :oklaski: dzięki za powrót do domu.. [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 03:57_________________________________________________nie wiem jak ale jestem grill.. Beautifull Dance [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 04:02_________________________________________________ ide spać :gwizdanie: pa :polew: :polew: tego to ja nie pamiętam :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Witajcie... Ja mam jeszcze super odlot. Impreza była naprawdę koksiarska. Okazało się, że Brynia to jest niezła laska. Z resztą nie tylko Brynia. I tego.. dziękuję organizatorowi, Panu Majkiemu za imprezę, po której mam najlepszego kaca w życiu. Aha, chciałem jeszcze powiedzieć, że wielu rzeczy nie pamiętam. Np. czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wróciłem do domu?? No i tego.. mam nadzieję, że nikt o nic nie ma do mnie żalu. Naprawdę szkoda, że nie było Jarka, Ozia i mokoma. Ale pany, nie martwcie się, nadrobimy. :>
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nie gadaj że nie pamietasz jak jeździliśmy po całym mieście w poszukiwaniu hot-dogów :polew: To też właśnie po przebudzeniu czułem jakieś mięso w zębach.. Kurde, w takim razie muszę zadzwonić do kolegi i go przeprosić.
poziek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jemy kanapki :> :> :> Panowie jesteście zajebiści Kochamy Was Brynia i Kaśka :> :> :> dream team :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ale my nic nie jedlismy, nie było :polew: a majki już prawie chciał pobić faceta na statoilu no musisz go przeprosić koniecznie No to pewnie wpieprzyłem coś w domu. Kuźwa, szkoda, że tego nie pamiętam. Na pewno było śmiesznie. Ale jest szansa, że po kilku godzinach mi się przypomni. Musi mi tylko ktoś poopowiadać.
Rekomendowane odpowiedzi