mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ILOŚĆ REZERWACJI - 163 MIEJSC WOLNYCH - 7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 cześć [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 13:49_________________________________________________w końcu może i ja pojadę przywitac sie z Flayerem :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ILOŚĆ REZERWACJI - 163 MIEJSC WOLNYCH - 7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mcm, trzeba zrobić tak: ILOŚĆ REZERWACJI - 163 MIEJSC WOLNYCH - 7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 idę sobie zajarać faszystowskiego papieroska :tongue4: skąd masz? [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________ troche szpachli i bedzie i bedzie prawie jak Twoje prawie, mojej a4 szpachlo-laminat-chrom edyszyn nic nie przebije [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:07_________________________________________________widzieliście nową formułę mma Wiejskie MMA czyli atak zabójczej żmii - Bum fight :polew: :polew:
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 idę sobie zajarać faszystowskiego papieroska :tongue4: skąd masz? [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:06_________________________________________________ troche szpachli i bedzie i bedzie prawie jak Twoje prawie, mojej a4 szpachlo-laminat-chrom edyszyn nic nie przebije mcm ojcu podjebal i wpadly w rece majkiego
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Majki, jakie palisz? takie jakie miałeś w kieszeni, o których dawno zapomniałes...ale widzę że Ty nawet klimatów z przed imprezy nie pamietasz [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:17_________________________________________________ mcm ojcu podjebal i wpadly w rece majkiego ktoś je wrzucił do torby z prezentami...a że gdzieś zostawiłem swoje to delektuję się tymi dobrze pilnowałeś torby widać
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ]takie jakie miałeś w kieszeni, o których dawno zapomniałes...ale widzę że Ty nawet klimatów z przed imprezy nie pamietasz A no tak, tylko że Ty miałeś w twardej paczce.
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dobrze pilnowałeś torby widać :decayed nie do końca jak widac, nie wiem kto te fajki tam wrzucił a jak się zbieraliśmy już,Ania pyta gdzie masz torbę? okazało się że Kaśka ją wzięła, więc nie upilnowałem jej [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:28_________________________________________________też miałem chwile kryzysu,tyle że mi czasami wystarczy łyk świeżego powietrza powiedziałem to z przekąsem a ja miałem jakiś kryzys bo nie pamiętam
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ja miałem jakiś kryzys bo nie pamiętam :mysli a który to byłeś Ty? uświadom mnie to może coś sobie przypomnę :decayed: ten do którego wołałeś "mój panie"
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ten do którego wołałeś "mój panie" do jednego tylko tak mówię jak popiję, i chyba nie chciał byś nim byc wygrałeś
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ten do którego wołałeś "mój panie" do jednego tylko tak mówię jak popiję, i chyba nie chciał byś nim byc Jakby wujo się na łyso ogolił..
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kto mi przywiezie 2 wieśmaki z mc O maasz, nabrałem se ochoty. Ale nie przywiozę, bo beemka mi nie odpala.
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 jadę? czyżbyś rozmawiała z G ? rozmawialiśmy :gwizdanie: jedziesz
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 jadę? czyżbyś rozmawiała z G ? rozmawialiśmy :gwizdanie: jedziesz powiedz mi jedno,czemu miałeś wyłączonego fona jak zniknałes? własnie "rozmawiałem" z G
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 słuchajcie, macie fajny squad na zlot...dacie radę
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 słuchajcie, macie fajny squad na zlot...dacie radę nie pier**l :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi