Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dzieki bardzo :wstydliwy: Jak sie tylko postawie na nogi to przechylimy coś :evil:
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ok a ja ci ciasto upiekę Czy to już tak zawsze będzie? :>
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 jedno ciacho (jak przyjadę oczywiście) i jedno ciasto (jak Brynia upiecze) :gwizdanie:
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Aniu jak będziesz potrzebować wsparcia przy ciastach to daj znać
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Najlepszego Paniom :kwiatek: no i JArikowi :banan2:
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 może to byc nasza nowa świceka tardycja Ta ona to ona dobra jest. Ta koncepcja się znaczy. Szkoda tylko, że urodziny mam dopiero 30 grudnia.
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wczoraj mało brakowało i bym rzucił taką jedną za ortografa.
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wczoraj mało brakowało i bym rzucił taką jedną za ortografa. ;P a ja mam na to papiery:P
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ;P a ja mam na to papiery:P A kogo to obchodzi. Ja bym sie tej panny nie pytał czy ma papiery.
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tylko nie pakuj sie w jakies chore zwiazki układy bez zobowiązań sa najlepsze
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ;P a ja mam na to papiery:P A kogo to obchodzi. Ja bym sie tej panny nie pytał czy ma papiery. ;> Tylko nie pakuj sie w jakies chore zwiazki układy bez zobowiązań sa najlepsze Dobrze mówi chore związki to porażka coś o tym wiem
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Tylko nie pakuj sie w jakies chore zwiazki układy bez zobowiązań sa najlepsze A czy to znaczy, że mam brać przykład z ciebie?? Tak naprawdę to nie mam teraz ochoty na związki i dlatego przy każdej rozmowie z czasem gryzę się w język, żeby nie robiło się zbyt miło.
wuju Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wczoraj mało brakowało i bym rzucił taką jedną za ortografa. ;P a ja mam na to papiery:P tez hej dziewczyny hej dziewczęta... a no najlepszego sifszyny królowo tortów i imprez :kwiatek: :kwiatek: Jariko najlepszego
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko, a tak naprawdę to ci zazdroszczę kobiety. Jesteś teraz unieruchomiony, a Ona cały czas jest z tobą. To się ceni.
Rekomendowane odpowiedzi