oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko, a tak naprawdę to ci zazdroszczę kobiety. Jesteś teraz unieruchomiony, a Ona cały czas jest z tobą. To się ceni. pewnie liczy na niego;))
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko, a tak naprawdę to ci zazdroszczę kobiety. Jesteś teraz unieruchomiony, a Ona cały czas jest z tobą. To się ceni. No niby tak Tomaszu ale nie zawsze jest kolorowo
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No niby tak Tomaszu ale nie zawsze jest kolorowo Wiem o tym Jariko, ale taki już urok związków. Jak jesteś sam to też często nie jest kolorowo..
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 ręka boli :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko, a tak naprawdę to ci zazdroszczę kobiety. Jesteś teraz unieruchomiony, a Ona cały czas jest z tobą. To się ceni. No niby tak Tomaszu ale nie zawsze jest kolorowo Jariko a kiedy wy ślub bierzecie ;>??
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ręka boli :polew: :polew: :polew: :polew: No k**wa musiał to powiedzieć no.
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 No niby tak Tomaszu ale nie zawsze jest kolorowo Wiem o tym Jariko, ale taki już urok związków. Jak jesteś sam to też często nie jest kolorowo.. kolorowo moze i nie jest ale o wiele spokojniej i bezstresowo :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 kolorowo moze i nie jest ale o wiele spokojniej i bezstresowo :gwizdanie: Przypomnij sobie co mówiłeś zanim poznałeś M.
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko a kiedy wy ślub bierzecie ;>?? Nie prędko Oziu chyba ze do reszty mi na głowę padnie
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no chłopaku, bardzo pozytywnie cie ta twoja M zmieniła- w szoku jestem A ja wiem czy mnie zmienila :gwizdanie: ja zawsze grzeczny bylem
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no chłopaku, bardzo pozytywnie cie ta twoja M zmieniła- w szoku jestem W jakim sensie pozytywnie? Że już myśli, że lepiej jest być singlem?
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 dobry tekst w radiu usłyszałam kobiety są jak koty- patrzą z miłością w oczy, a potem pokazują pazurki- i robią to co chcą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...i drapią po plecach, jak za dużo wchodzi
oZiX Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko a kiedy wy ślub bierzecie ;>?? Nie prędko Oziu chyba ze do reszty mi na głowę padnie no chwila chwila;> W święta zapowiadałeś że w wakacje;D
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ...i drapią po plecach, jak za dużo wchodzi Osz kurrrr..
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 spoko w takim razie muszę grabie naostrzyć i świeże blizny zrobić
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko a kiedy wy ślub bierzecie ;>?? Nie prędko Oziu chyba ze do reszty mi na głowę padnie no chwila chwila;> W święta zapowiadałeś że w wakacje;D w swieta to pijany bylem :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w swieta to pijany bylem :gwizdanie: :gwizdanie: Czyli to nie jest kwestia chorej nogi?
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 w swieta to pijany bylem :gwizdanie: :gwizdanie: Czyli to nie jest kwestia chorej nogi? no raczej nie doszedlem do wniosku ze za mlody jeszcze jestem
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 k**wa, tak odbiegając od tematu to czuję się tu czasem jak w wiosce smerfów.. Jest gargamel, który czasem przychodzi z Warszawy. Smerfetka też jest. Nie wiem tylko kto może być Papą. O k**wa, ale mi wali korba, idę już stąd.
Rekomendowane odpowiedzi