tomaszu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 To bede dzwonil dzieki Bezproblemowy człowiek. :>
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 ja po dniu kobiet mam zakaz na wszystkie d*py do odwołania ;(
mcm Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 ja po dniu kobiet mam zakaz na wszystkie d*py do odwołania ;( jak żeś łapał nie za tą co trzeba to i dobrze :polew: :polew:
mcm Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie: a ile z jedną można? Zresztą sam masz romans więc wiesz jak to jest;P
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie: zawsze się chce potrzebuje lampe lewą do avanta może macie gdzieś na zbyciu ma ktoś numer do tych co rozbierają angliki? na warszawskiej
oZiX Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie: Papa Smerf przyszedł [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 14:03_________________________________________________ przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie: a ile z jedną można? Zresztą sam masz romans więc wiesz jak to jest;P :shocked: :shocked: co Brynia w takim szoku;>??[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 14:44_________________________________________________ przegiąłem trochę ze świętowaniem obcych się zachciało ... :gwizdanie: zawsze się chce potrzebuje lampe lewą do avanta może macie gdzieś na zbyciu ma ktoś numer do tych co rozbierają angliki? na warszawskiej angole maja inne[; przynajmniej sedany;/
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 bo wyszło na to że faceci to świnie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 14:45_________________________________________________ angole maja inne[; przynajmniej sedany co ty gadasz? h*j zostaje allegro
oZiX Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 bo wyszło na to że faceci to świnie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 14:45_________________________________________________ angole maja inne[; przynajmniej sedany co ty gadasz? h*j zostaje allegro no w sensei wkładka jest inna;> mam jedna wkładkę od angola i stopy i mijania inaczej działają ;>
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 wkładkę będę miał ze starej a klosze chyba będą takie same
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 już żeś gdzieś przywalił nie, ale nie dość ze mam inny odcień to jeszcze jest nie szczelana chciałem ją wypłukać wysuszyć i uszczelnić to sreberko ze wstecznego wypłynęło i ku**s
mokom69 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 i spot zaliczony i sernik zjedzony i fajnie też było
Rekomendowane odpowiedzi