Gość Adrian Matracki Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Mieszkałem kiedyś tym bloku ale się z tamtą wyprowadziłem do większego mieszkania. Do tego bloku w którym mieszkałem zsyłano cały najgorszy syf z całego miasta, zadłużonych z całego miasta którzy mieszali w lepszych lokalach eksmitowano tutaj w ciągu pół roku wyleciało większość szyb administrator nie nadążał wymieniać wiec zaspawali wszystkie okna blachą w tej chwili na niektórych korytarzach nie ma nawet światła bo kradną żarówki... W tamtym roku w sylwestra zabili tam gościa lężał na klatce 3 dni aż nie zaczął śmierdzieć dopiero wtedy ktoś zadzwonił na policje bo wszyscy myśleli że 3 dni po sylwestrze jeszcze nie wytrzeźwiał było o tym głośno w telewizji i radomskich gazetach. Wszyscy normalni ludzie którzy mieli możliwości wyprowadzili się z tamtą bo ginęło wszystko węże gaśnicze z hydrantów przetwory z piwnic dosłownie wszystko co było zostawione bez opieki jak nie było już komu kraść to wszystko się przeniosło do okolicznych bloków gdzie sam się przeprowadziłem. Koniec tego tematu bo i tak do niczego nie prowadzi tylko mnie wkurza że mam koło siebie taki pierdzielnik.
Gość Michał Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To jest ten były hotel pielegniarek?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Dokładnie Michale właśnie ten blok mam na myśli jak sie jedzie do szpitala to przy drodze jest parking praktycznie pusty bo nikt o zdrowym rozsądku nie postawi tam samochodu.
oZiX Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 oZiX chyba zapomniales gdzie szybe straciles w radomiu czy wawie ? wiec nie przesadzaj ! szybe stracilem w warszawie a nei w raodmiu[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:16_________________________________________________ Koniec tego tematu bo i tak do niczego nie prowadzi tylko mnie wkurza że mam koło siebie taki pierdzielnik. masz racje skończmy temat... mnie po prostu często wku... jako pieszego jak muszę się na chodniku przeciskać slalomem między samochodami często z jakimś bagażem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgodzę się ale metr chodnika to nawet Pudzianowi ze sztangą starczy
mcm Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 Zgodzę się ale metr chodnika to nawet Pudzianowi ze sztangą starczy przepisowo 1,5 m i h...j nic na to nie poradzisz http://www.joemonster.org/filmy/13469/15_metra_dla_pieszych tu masz fajny filmik na ten temat
Gość Adrian Matracki Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 :polew: Dobrze że w moim przypadku ktoś nie wpadł na taki pomysł. Ja wiem 1,5m taki przepis nawet nie próbowałem się kłócić z SM bo za takie stawanie grozi mandat do 500zł
odzim Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 szybe straciles w radomiu czy wawie ? wiec nie przesadzaj ! szybe stracilem w warszawie a nei w raodmiu no własnie to co zle piszesz o radomiu
mcm Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 szybe straciles w radomiu czy wawie ? wiec nie przesadzaj ! szybe stracilem w warszawie a nei w raodmiu no własnie to co zle piszesz o radomiu jest coś w tym, że Radom wielu ludziom nie leży ...
oZiX Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 filmik dobry też miałem go wkleić szybe straciles w radomiu czy wawie ? wiec nie przesadzaj ! szybe stracilem w warszawie a nei w raodmiu no własnie to co zle piszesz o radomiu no pisze jak jest przynajmniej jaki kiedyś było i nie tylko na Michałowie ale i na innych osiedlach.
tomaszu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Dobry, Nie chce mi się dokładnie czytać Waszych postów, a to znaczy, że zaczynacie spamować. Zerknąłem tylko na filmik jak załatwili te samochody - debile. Mogli chociaż oszczędzić tego białego cieniasa, który minimalnie przekroczył granice.. Dobra, idę spać.
mcm Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Opłakujemy Tomaszu... ;( bo mu st w Bukowinie obcieli...
odzim Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 bo mu st w Bukowinie obcieli. nie rozumien o co chodzi............
mcm Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 bo mu st w Bukowinie obcieli. nie rozumien o co chodzi............ był tomaszust a jest ...
mcm Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Opiłem się i zgubiłem w Bukowinie.. uff ... już myślałem, że obcięli ci końcówkę
odzim Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Opiłem się i zgubiłem w Bukowinie.. uff ... już myślałem, że obcięli ci końcówkę hehehe dobre ps. nie zauwazylem wczesniej nie przygladalem sie końcówce kolegi
mcm Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Opiłem się i zgubiłem w Bukowinie.. uff ... już myślałem, że obcięli ci końcówkę hehehe dobre ps. nie zauwazylem wczesniej nie przygladalem sie końcówce kolegi ja też nie, ale Michał oglądał bo to on zauważył :>
Rekomendowane odpowiedzi