Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 "cześć Suli, masz szlafrok?" "To mnie zrobili(...) dobrze, że nie na dwa baty" "Majki, musimy pogadać" "Wzięłaś kosmetyczkę?" "Wchodzi jak w mydło" "Rurka mi się zapchała gwoździkiem"
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 zobaczcie czym się chwali lodówa: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_17_s4_ronal_1be_xenon_sciema_by_kucza-t65236.0.html te byty są za***iste i pasują do wątku jak świni siodło :polew: a gościu ma 20 lat i dlatego mu tak chyba odbijało
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 "cześć Suli, masz szlafrok?" "To mnie zrobili(...) dobrze, że nie na dwa baty" "Majki, musimy pogadać" "Wzięłaś kosmetyczkę?" "Wchodzi jak w mydło" "Rurka mi się zapchała gwoździkiem" dobrze ze chociaż Ty nic nie piłes to coś pamiętasz pisałem w Nokii... ...a cytrynówka?
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Powiem wam tak - zlot mega kox, ale pod koniec to już nie mogłem patrzeć na te wasze zakazane mordy. A w ogóle to o której zeszliśmy z tego parkietu i właściwie to która jest teraz godzina, bo już mi się całkiem popieprzyło.
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 z parketu zeszliśmy ok 5 rano ale piliśmy jeszcze godzinę Czyli ile spaliśmy?
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 z parketu zeszliśmy ok 5 rano ale piliśmy jeszcze godzinę Czyli ile spaliśmy? Nie wiem ile spałeś, ale wiem, że z kajdanem na ręce :polew:
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Nie wiem ile spałeś, ale wiem, że z kajdanem na ręce :polew: Ale chyba nie mieliście odwagi dokończyć roboty, bo nie czuję dyskomfortu przy siadaniu. Wschodu słońca niestety, już nie pamiętam, ale wierzę wam, że było fajnie.
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 mobilki mam nadzieje ze to nie wy jedziecie do ostrowca :polew:
oZiX Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 mobilki mam nadzieje ze to nie wy jedziecie do ostrowca :polew: tego nie pamiętam ;>
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 mobilki mam nadzieje ze to nie wy jedziecie do ostrowca :polew: tego nie pamiętam ;> to wracając jak Tomasz dorwał się do gruchy
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ,, co za ch.. mi klamke w pokoju pomalował" Tego to nie znam. Ja to pamiętam, że ryłem z tego kawału o tej dziewczynie co wychodzi z kibelka.
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 I co... srałaś? I pamiętam jak wyjaśniałeś, że to "i co" jest w tym wszystkim najważniejsze. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 A co Wersja light Na letnim wypasie owiec Dowodził "dzielny" Poziowiec Kusił co nie miara Nie dała rady fujara Oblizał cytrynówki gwint I zrobił do pokoju sprint "RFS" Go kocha nad życie Kontynuuje w Bukowinie picie Hardcore poszedł do Poźka na PW :naughty:
tomaszu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja bym proponował nie robić obory i to wyedytować...
Korzeń Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 może i masz rację, ale tak lepiej brzmi... :>
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 ,,róbta co chceta" by mcm cd. "daj klucz od pokoju" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi