Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak mi się wydaje :gwizdanie:

Ciekawe czy się teraz tu odezwie. :decayed:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co sie stało ???

Opublikowano

Ania, przed wymianą szyby zrób kilka fotek auta żeby przyszły właściciel miał odpowiedź jak się doczepi czemu przednia szyba była wymieniana - najczęściej dla wielu osób jest to oznaka, że auto miało bity przód, a tak od razu ktoś będzie miał odpowiedź, a Ty wyjdziesz na skrupulatnego właściciela, który dokumentuje wszystkie rzeczy związane z autem.

Co do szyby to doszły mnie słuchy, że w ASO mają dobre ceny.

Z drugiej strony zastanawiam się po jaką cholerę są parkingi strzeżone skoro za nic nie odpowiadają.

Za co im się w takim razie płaci ?

Opublikowano

brynia , mojemu kuplowi na parkingu strzezonym na plantach w nocy pies porysowal auto bo kot pod maske wpadl i po sporach z wlascicielem ktory tez sie wymigiwal od zaplaty za szkody , dogadal sie ze przez rok nie uiszczal oplat za parkowanie na nim, a pomalowal z ac

Opublikowano

Z drugiej strony zastanawiam się po jaką cholerę są parkingi strzeżone skoro za nic nie odpowiadają.

Za co im się w takim razie płaci ?

Płaci się za miejsce, niestety, strzezony bez odpowiedzialności za powstałe szkody :kwasny:

Opublikowano

Też miałem kiedyś przejścia z takim parkingiem strzezonym, tak ich ciśnąłem ze wyrwałem pare PLN jak "psu z gardła" , w moim przypadku była to kradzież.

Opublikowano

Bryniu, mogę Ci pomóc. Dzwoń do mnie rano, pewnie będę w Radomiu.

Pechowy dzień - ja 600 zł mandatu, Ty szyba. :kwasny: Przyjmujemy na klate i walczymy dalej, będzie dobrze. :th:

Opublikowano

ja tez miałem pecha w paluszkach scisnolem matryce w laptopie i tez -600pln za naprawe a laptop mial 1 dzien i był żony heh, z drugiej strony jakies delikatne teraz te laptopy(matryca 15,6), mialem juz kilka i w zyciu nic takiego sie nie przytrafilo

Opublikowano

BRY... jak t wszyscy teraz mówią :D:D

Mam już nowy zakup... niestety na jakis czas musiałem odbić od A4 ale pozostałem przy marce i w związku z tym jeżeli to możliwe to mógłbym podskoczyć do Vagowiczów z Radomia?? Może mi ktoś poświęcić troszkę czasu??

będę bardzo wdzięczny i stawiam duże piwko:D:D

Opublikowano

No to chwal się co to za cudo :mysli:

Jutro po południu mogę Ci to z VAGowac.

Opublikowano

Brynia, to aż tak rozj....a ta szyba że nie da rady jechac?

Opublikowano

Dżizas, jakiś diabelski dzień:

Brynia straciła szybę - 600 zł

Ja dostałem mandat - 600 zł

odzim zepsuł matrycę - 600 zł

666 :decayed:

mokom, zajeżdżaj w piątek tym nowym cackiem, obadamy. :wink4:

Opublikowano

Nooooooooooo ciężko bedzie

Bryniu, ale ja lawety nie mam. Oprócz odwózki do domu służę tylko eskortą, jazdą w trudnych warunkach, trudnymi pojazdami lub pomocą przy całkowitym wybiciu szyby. :wink4:

No bo rozumiem, że linka do niczego nie potrzebna..

Mimo wszystko dzwoń, bedziem działać. :th:

Opublikowano

a więc A3 2001 w 5 drzwiach i tyle na ten temat:)

Michał o może jakiś nr na priv?? czy na forum się dogadamy??

a na spota znów nie dam rady ;( ;( ;( ;( ;( w większość piątków ok 16-17 wyjeżdżam już do Lublina ale obiecuje że na świątecznym będę!!!![br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________BryTomasz i Brynia dzwoncie też do mnie powinienem być od rana dostępny więc obstawie tyły:D

Opublikowano

BryTomasz i Brynia dzwoncie też do mnie powinienem być od rana dostępny więc obstawie tyły:D

No to zaliczymy poniedziałkowy spot. :wink4:

Bryniu, wezmę linkie. :th:

Opublikowano

a co tu opisywać postaram się pokazać jak najszybciej na spocie to ocenicie:)

Bryniu poszedł nr na priv

a teraz uciekam spac więc do jutra :)

Opublikowano

Odzim jak będzie problem z tym lapkiem to daj znać, może mój Ł jakoś da radę

Mokom opowiadaj co dokładnie kupiłes i wpadaj wreszcie na spota

nie no oddalem do srewisu acera notabene w czechach sie znajduje najblizszy , moze uda sie na gwarancji wcisnac chociaz daje na to 1%szans ,dalem na serwis bo nie chce gwarancji stracic jak pisalem laptop mial 1 dzien a wycene sam zrobilem 600 pln + - 50 pln, ale dzieki za chec pomocy :hi:

Opublikowano

Nie ma jak zgrany skład :good:

Tomaszust mam info w Twojej sparwie od windykatora, przypomnij mi jutro to wytłumacz,ę co i jak

Łokej :th:

Opublikowano

Brynia dzwoncie też do mnie powinienem być od rana dostępny więc obstawie tyły:D

No to zaliczymy poniedziałkowy spot. :wink4:

Bryniu, wezmę linkie.

nie wolno teraz na lince (tak przypominam jak ktos by nie pamietal) , sztywny hol , a jak linka to rozgladac sie na prawo i lewo zeby niebiescy a raczej teraz srebni nie zatrzymali

Opublikowano

nie wolno teraz na lince (tak przypominam jak ktos by nie pamietal) , sztywny hol , a jak linka to rozgladac sie na prawo i lewo zeby niebiescy a raczej teraz srebni nie zatrzymali

Hmmm, od kiedy tak?? :blink:

Damy radę bez linki. Ja chętnie się przejadę Audicą bez szyby. :decayed: