mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 majki weź mnie o 18;30 ... napisz mu PW a nie tak publicznie
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wam to sie wszystko jednoznacznie kojarzy :gwizdanie: zawsze
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 słyszeliście saxy motion ? stary dobry wyjebany
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Stary dobry kawałek nie to co teraz same Eskowe hity
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Michał masz zeza patrzyłeś na Brynie a tańczyłeś z ?? kolegą :polew: czy widzisz żebym tam patrzył na Brynie? leszczu Cytrynowka widze zadziałała i sie płeć pomyliła
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Michał masz zeza patrzyłeś na Brynie a tańczyłeś z ?? kolegą :polew: czy widzisz żebym tam patrzył na Brynie? leszczu obracałeś go jak byś z kobitka tańczył ty mi tu nie leszczuj
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 majki weź mnie o 18;30 ... napisz mu PW a nie tak publicznie wam to sie wszystko jednoznacznie kojarzy :gwizdanie: to nie ja napisałem "majki weź mnie..." jakbyś napisała "majki zabierz mnie ..." to co innego [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:08_________________________________________________a ty po prostu podświadomie napisałaś "majki weź mnie ..."
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wuju jak wstawiłes fote w podpisie ?? bo ja cos nie moge ;(
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wuju jak wstawiłes fote w podpisie ?? bo ja cos nie moge ;( nomalnie to jest kod mojej
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 majki bedziesz dziś ciachał ... spadaj :tongue4: :evil: zejdżcie ze mnie , wejdzcie na tomasz bo go nie ma on line o żonie majkiego myślałem a nie o tobie ale ty oczywiście myślisz że jesteś w centrum zainteresowania :gwizdanie:
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 majk, nie myj fury bedzie padać w kielcowni już pada wiec i u was niedługo zacznie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 majk, nie myj fury bedzie padać w kielcowni już pada wiec i u was niedługo zacznie :gwizdanie: Kielce to całkiem inna bajka niż reszta Polski [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:21_________________________________________________ciesz się że śnieg nie pada :>[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:21_________________________________________________ :kox: http://www.joemonster.org/art/9014/Rekordowy-samochod
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Kielce to całkiem inna bajka niż reszta Polski tu ptaki zawracają i psy d*pami szczekają
Rekomendowane odpowiedzi