Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No właśnie widze, że cos miedzy Wami iskrzy...DZIUBASY...buuuuhahahaha
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no raczej bo nie widać co by była niebieska:D i na zdjęciu wygląda (przynajmniej dla mnie że to nie jest kombi:>) Michał nieszczęście, że była sedan i szara/grafitowa kij wie jaka:D ale to już przeszłość;> Dziś zamiana jutro się przesiadam w nową :kox: Srebrną i AVANT:> Srebrny, :kox:, AVANT - czyżby od Bryni kupiłeś Brynia nie ma srebrnego:D DALTONY!! masakra co za ludzie:D gorzej niż faceci to mnie uświadom jaki Brynia ma kolor
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No właśnie widze, że cos miedzy Wami iskrzy...DZIUBASY...buuuuhahahaha Chłopie przemawia przez Ciebie zazdrość!! Że Tomki się trzymają razem:>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:18_________________________________________________ no raczej bo nie widać co by była niebieska:D i na zdjęciu wygląda (przynajmniej dla mnie że to nie jest kombi:>) Michał nieszczęście, że była sedan i szara/grafitowa kij wie jaka:D ale to już przeszłość;> Dziś zamiana jutro się przesiadam w nową :kox: Srebrną i AVANT:> Srebrny, :kox:, AVANT - czyżby od Bryni kupiłeś Brynia nie ma srebrnego:D DALTONY!! masakra co za ludzie:D gorzej niż faceci to mnie uświadom jaki Brynia ma kolor Nie wiem jak on się zwie ale bankowo nie srebrny albo znowu ja dalton jestem!!:> taki piaskowy czy coś wydaje mi się ze taki jak boberka http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_a4_avant_by_boberek-t18359.0.html
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie wiem jak on się zwie ale bankowo nie srebrny albo znowu ja dalton jestem!!:> No to raczej dalton jestes Chyba nie widziałes Bryni auta w świetle dziennym, choć wieczorem ono całkiem inny ma kolor od tego które pokazałeś.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a więc ty jesteś daltonem Bryni jest jaśniejszy (czili srebrny) http://www.postimage.org/image.php?v=gxt0NZ0[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:26_________________________________________________ :tongue4:
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 BRY ANIA Wypowiadaj sie!![br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:39_________________________________________________no fakt może w nocy wydaje się takie jak to co wkleiłem:D[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:40_________________________________________________a ja zostałem przy rechotach;>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:41_________________________________________________Dobra ja jestem daltonem widzę tylko róż
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no fakt może w nocy wydaje się takie jak to co wkleiłem:D Chyba tylko Tobie sie takie wydaje
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:56_________________________________________________może to przez ten brud
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie martw się, dzień coraz dłuższy, o 19 widno jeszcze to bedziesz odróżniał kolory aut Ważne że markę rozpoznajesz
odzim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie martw się, dzień coraz dłuższy, o 19 widno jeszcze to bedziesz odróżniał kolory aut Ważne że markę rozpoznajesz dobre :polew: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie martw się, dzień coraz dłuższy, o 19 widno jeszcze to bedziesz odróżniał kolory aut Ważne że markę rozpoznajesz no skodę wszędzie poznam;P[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 23:26_________________________________________________w takim razie mała pionę przybiję z Bryńką na spocie;P
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ozix, NIE PISZ DO MNIE W TEN SPOSÓB, NIE BĘDĘ TWOIM CHŁOPCEM!! A Avanta gratuluję.
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał...
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? Ozix, NIE PISZ DO MNIE W TEN SPOSÓB, NIE BĘDĘ TWOIM CHŁOPCEM!! szczerze bym nie chciał!! A Avanta gratuluję. a dziękuje:)
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? z niebieskiej B6 Avant
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? z niebieskiej B6 Avant to nie znam.. a co nam przywiezie wkupnego;P??[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 09:53_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/15218/Zemszcze_sie_i_zniszcze_to_miasto
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? z niebieskiej B6 Avant to nie znam.. a co nam przywiezie wkupnego;P?? starszy rangą od ciebie więc będziesz musiał salutować...
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? z niebieskiej B6 Avant to nie znam.. a co nam przywiezie wkupnego;P?? starszy rangą od ciebie więc będziesz musiał salutować... Kpisz :polew:ja mam wojsko z głowy:>[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:13_________________________________________________
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro może bedziemy mieli gościa z Krakał... koleżankę z kolegą od czarnej b6? z niebieskiej B6 Avant to nie znam.. a co nam przywiezie wkupnego;P?? starszy rangą od ciebie więc będziesz musiał salutować... Kpisz :polew:ja mam wojsko z głowy:>[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 13:13_________________________________________________ jako szeregowy ... :>
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 rajan:D[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 14:55_________________________________________________ :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:02_________________________________________________jestem w radomiu! gdzie można tu jakieś felgi kupić w dobrych piniądzach?
Rekomendowane odpowiedzi