oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na allegro :polew: ale podjedź do Bińkowskiego niedaleko Teatru, alebo na Warszawską ta z allegro podziękuje nie będę ryzykował że dostane krzywą etc...:> A może od Ciebie zdejmę dziś w końcu sprzedajesz Autko;)
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na razie nie spieszy mi się ze szprzedażą A Ty szukasz nowych czy używanych? ładnych:) i nie za drogich bo biedny student jestem:([br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________P.S. Szukam sponsorki:D
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na razie nie spieszy mi się ze szprzedażą A Ty szukasz nowych czy używanych? ładnych:) i nie za drogich bo biedny student jestem:([br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________P.S. Szukam sponsorki:D żigolak ... :?: :wink4:
Gość Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na razie nie spieszy mi się ze szprzedażą A Ty szukasz nowych czy używanych? ładnych:) i nie za drogich bo biedny student jestem:([br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________P.S. Szukam sponsorki:D Może sponsora Tamte nadal aktualne, przemyśl temat bo to dobra okazja zwłaszcza że są założone nówki opony Dunlopy
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na razie nie spieszy mi się ze szprzedażą A Ty szukasz nowych czy używanych? ładnych:) i nie za drogich bo biedny student jestem:([br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________P.S. Szukam sponsorki:D Może sponsora Tamte nadal aktualne, przemyśl temat bo to dobra okazja zwłaszcza że są założone nówki opony Dunlopy no fajne fajne ale na chwile obecna nie mam 3tysięcy żeby wyłożyć Na razie nie spieszy mi się ze szprzedażą A Ty szukasz nowych czy używanych? ładnych:) i nie za drogich bo biedny student jestem:([br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:42_________________________________________________P.S. Szukam sponsorki:D żigolak ... :?: :wink4: jak się trafi młoda i ładna to czemu nie:D sama przyjemność;D
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bryniu, będziesz dziś na spocie? Temat komputera chciałbym obgadać. Ozix, mój znajomy handluje nowymi felgami, skontaktować Cię z nim?
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ozix, mój znajomy handluje nowymi felgami, skontaktować Cię z nim? boże kogo Ty nie znasz[; no możesz jak chcesz może ma coś fajnego[;
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 oZiX maruda z Ciebie jak bys chcial kupic to juz bys to zrobil , albo bedziesz kupowal jak auto przez rok albo i dwa :> :> :>
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 oZiX maruda z Ciebie jak bys chcial kupic to juz bys to zrobil , albo bedziesz kupowal jak auto przez rok albo i dwa :> :> :> no maruda jestem to wyskakuj z kasy to kupię już dziś;>[;
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ozix, mój znajomy handluje nowymi felgami, skontaktować Cię z nim? boże kogo Ty nie znasz[; no możesz jak chcesz może ma coś fajnego[; Jak będziesz na spocie to pogadamy. Znam jeszcze dużo ciekawych osób.
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ozix, mój znajomy handluje nowymi felgami, skontaktować Cię z nim? boże kogo Ty nie znasz[; no możesz jak chcesz może ma coś fajnego[; Jak będziesz na spocie to pogadamy. Znam jeszcze dużo ciekawych osób. a znasz może jakąś fajna Panią co by chciała mnie sponsorować?!:> musi być młoda i ładna:D Jak uda mi się oderwać mojego paździerza od asfaltu to przyjadę
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no to si ju o 19 szkoda że nie wcześniej:D
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Będę jak trza to już normalnie funkcjonujesz?:>
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Noga działa jeśli o to chodzi
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Niedługo bedziem kiełbase i musztarde palić na grilu, a Ty mcm bierz przyczepkie i zapitalaj po milkiłeje z karmelem.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mózg mi sie przy was zlasuje o awarii przepony ze śmiechu nie wspomnę spot
Rekomendowane odpowiedzi