oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 :> a ja ?! ja tez chcę się na coś przydać :gwizdanie:
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja właśnie Milky Waya konsumuję
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jeszcze z Rolmleczem trzeba się przeprosić i wyrwać od nich jakieś krówki i jogurty na poimprezowego kaca. Ozix, Ty będziesz naszym szoferem. [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:06_________________________________________________ a ja właśnie Milky Waya konsumuję Szpachelką??
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a idź Tomaszu!! lepiej łap się już relingów pod sufitem w CYTRYNIE!
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a idź Tomaszu!! lepiej łap się już relingów pod sufitem w CYTRYNIE! :polew:
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a idź Tomaszu!! lepiej łap się już relingów pod sufitem w CYTRYNIE! Złapie się jak będę musiał Ci przypieprzyć z kolana w te niewyparzone gębe. :bicz3:
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tylko nie próbuj tam swojej wieszać Bryńka
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Lecę spać, mam nadzieję, że straszny Ozix mi się nie przyśni...
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a idź Tomaszu!! lepiej łap się już relingów pod sufitem w CYTRYNIE! Złapie się jak będę musiał Ci przypieprzyć z kolana w te niewyparzone gębe. :bicz3: Zaraz zaraz, ustaliliśmy że relingi są na damską bieliznę :gwizdanie: no to akurat Tomaszust swoją zdejmie :polew: :> a ja ?! ja tez chcę się na coś przydać :gwizdanie: Już sie przydałeś , jak Tomek walął tekstem ,,no nie patrz tak na mnie" myslałam że zejdę Przydasz się do patrzenia na Tomka, a on Ci za to blokadę parkingową zmajstruje Dawno się tak nie uśmiałam od zawsze kobiety mi tak mówiły:D OK!!! Już się uspokajamy;) Koniec z jakimiś podtekstami:D :mysli:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wszystkim głodnym chleb na myśli i wcale głodny głodnemu go nie wymawia Ale Tomek i ozix się kochają klubowa z nich para (kolegów jak by co)
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Wszystkim głodnym chleb na myśli i wcale głodny głodnemu go nie wymawia Ale Tomek i ozix się kochają klubowa z nich para (kolegów jak by co) jak jesteś głodny to weź coś zjedz! Ja się tak nawpierdalałem że nie mogę się ruszać! a Tomki zawsze się dogadują Czy w Rmiu czy w WW!:> co nie Tomaszu?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 W niedziele w Radomiu jest I Runda Pucharu polski w Motocrossie jak kogoś interesuje to wpadnijcie...
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Bry all... [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 09:18_________________________________________________Kto mi dziś pomorze umyć okna i pozmywac podłogi :?: ;( to robota za wczorajszy spocik
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Terror w domowym zaciszu Wyślij żone na zakupy jak wróci powiedz że okna umyte może sie nie skapnie
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 żonka jest na wylocie (koniec ciąży) i łazić nie za bardzo może, chociaż jakbym jej dał kasę i auto to pewnie by się skusiła , a kapnąć się kapnie na 100%
Rekomendowane odpowiedzi