Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No to masz przesrane Podobno kobity w ciąży są nieznośne i czepiają sie wszystkiego wiec musisz sie starać myjąc okna bo jeszcze smuga zostanie i będziesz mył jeszcze raz Dobrze że jeszcze jestem kawalerem
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ozix, brak mi słów dla Ciebie. Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i skończysz z tymi zalotami do mnie. Mam też nadzieję, że za nikogo innego się nie weźmiesz (Panowie, musicie uważać). :>
odzim Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mam gorszy bol glowy , uzupełniam ksiazke przychodów i rozchodow i biore sie za rozliczenie calego roku dla fiskusa
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kubica nowy polski orzeł tyle że wyścigowy
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a ja umyłem samochód i jadę dalej szukać sobie rzeczy;) Tomku teraz wezmę się za Bryńke:D :evil:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ozix lepiej żeby tego Bryńki małżonek nie czytał bo jeszcze on się weźmie za ciebie
Gość Adrian Matracki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ciężki to będzie zazdrosny mąż Co nie znaczy że Bryni mąż taki jest
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 dzięki Brynia za wsparcie wirtualne przy myciu okien (dałem radę jeszcze odkurzyć i zmyć podłogi) właśnie skończyłem i padam z nóg
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Spoko, polecam się Ja też dzisiaj posprzatałam Zrobili mi kolor tynku na jednej ścianie, wyszedł trochę żółty trochę zielony, taka limonka- jednym słowem KOKS no to fajniutko;) lubię takie kolory:) mam limonkowa jedną ścianę a ja dziś dzień poświęciłem nad dopieszczaniem swojej niuni i spotkaniem z koleżanką) DOBRANOC:)
mcm Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ponad 45 minut siedzenie w bolidach - katastrofa, Kimi był najlepszy przebrał sie w cywilki i zjadł sobie loda, szkoda Roberta
odzim Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 nie było co najgorszy wyscig jaki w życiu obejrzałem , a ogladam od kiedy pamietam, jak alan prost byl moim idolem w f1
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tomaszu widziałam Cię dzisiaj ok 18-stej jak jechałeś obwodnicą osiedla Południe, ale ze Skody machałam, czyli raczej mnie nie zauważyłeś Nie widziałem niestety. Wczoraj i dziś zjadłem po 2 milkiłeje.
mcm Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wczoraj i dziś zjadłem po 2 milkiłeje. no ja też dziś jednego :polew:
Pepin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 MCM, w święta wyjężdżasz czy na miejscu będziesz .. bede w piątek w okolicy i zostaję do wtorku rana, możę uda sie coś wykombinować, żeby jajko zjeść razem
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 MCM, w święta wyjężdżasz czy na miejscu będziesz .. bede w piątek w okolicy i zostaję do wtorku rana, możę uda sie coś wykombinować, żeby jajko zjeść razem na dniach czekam na potomka :> więc w święta się nigdzie nie ruszam, ale jak będzie z czasem ciężko powiedzieć
oZiX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 MCM, w święta wyjężdżasz czy na miejscu będziesz .. bede w piątek w okolicy i zostaję do wtorku rana, możę uda sie coś wykombinować, żeby jajko zjeść razem a My;P?? Tomaszu a może wracałeś wczoraj z warszawy albo okolic?! Bo chyba Cie widziałem jakoś po 15 na trasie
Rekomendowane odpowiedzi