Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

No to masz przesrane :decayed: Podobno kobity w ciąży są nieznośne i czepiają sie wszystkiego wiec musisz sie starać myjąc okna bo jeszcze smuga zostanie :polew: i będziesz mył jeszcze raz :decayed:

Dobrze że jeszcze jestem kawalerem :polew:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ozix, brak mi słów dla Ciebie. :foch: Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i skończysz z tymi zalotami do mnie. Mam też nadzieję, że za nikogo innego się nie weźmiesz (Panowie, musicie uważać). :>

Opublikowano

mam gorszy bol glowy , uzupełniam ksiazke przychodów i rozchodow i biore sie za rozliczenie calego roku dla fiskusa :confused4:

Opublikowano

a Kubica 6 :good:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Kubica nowy polski orzeł tyle że wyścigowy :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ozix lepiej żeby tego Bryńki małżonek nie czytał bo jeszcze on się weźmie za ciebie :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ciężki to będzie zazdrosny mąż :decayed: Co nie znaczy że Bryni mąż taki jest :)

Opublikowano

dzięki Brynia :notworthy::decayed: za wsparcie wirtualne przy myciu okien (dałem radę jeszcze odkurzyć i zmyć podłogi) właśnie skończyłem i padam z nóg :zemdlal:

Opublikowano

Spoko, polecam się

Ja też dzisiaj posprzatałam

Zrobili mi kolor tynku na jednej ścianie, wyszedł trochę żółty trochę zielony, taka limonka- jednym słowem KOKS

no to fajniutko;) lubię takie kolory:) mam limonkowa jedną ścianę ;)

a ja dziś dzień poświęciłem nad dopieszczaniem swojej niuni ;) i spotkaniem z koleżanką;))

DOBRANOC:)

Opublikowano

dzis f1 to żenada dla organizatorow

Opublikowano

ponad 45 minut siedzenie w bolidach - katastrofa, Kimi był najlepszy przebrał sie w cywilki i zjadł sobie loda, szkoda Roberta

Opublikowano

nie było co najgorszy wyscig jaki w życiu obejrzałem , a ogladam od kiedy pamietam, jak alan prost byl moim idolem w f1

Opublikowano

Tomaszu widziałam Cię dzisiaj ok 18-stej jak jechałeś obwodnicą osiedla Południe, ale ze Skody machałam, czyli raczej mnie nie zauważyłeś

Nie widziałem niestety.

Wczoraj i dziś zjadłem po 2 milkiłeje. :decayed:

Opublikowano

Wczoraj i dziś zjadłem po 2 milkiłeje. :decayed:

no ja też dziś jednego :polew: :polew: :polew:

0eb793f6a4f1c0f0med.jpg

Opublikowano

MCM, w święta wyjężdżasz czy na miejscu będziesz .. bede w piątek w okolicy i zostaję do wtorku rana,

możę uda sie coś wykombinować, żeby jajko zjeść razem ;)

Opublikowano

MCM, w święta wyjężdżasz czy na miejscu będziesz .. bede w piątek w okolicy i zostaję do wtorku rana,

na dniach czekam na potomka :> więc w święta się nigdzie nie ruszam, ale jak będzie z czasem ciężko powiedzieć :)

Opublikowano

a My;P??

Tomaszu a może wracałeś wczoraj z warszawy albo okolic?! Bo chyba Cie widziałem jakoś po 15 na trasie