tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dobra, żebym już nie miał żadnych wymówek to musimy ustalić datę. Czy wszystkim pasuje, np. 24 września??
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 zara lookne do organizera :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zara lookne do organizera :gwizdanie: Looknij i se od razu zaklep. Najlepiej na cały weekend, bo może się okazać, że pociągniemy do niedzieli..
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 to lubie No. Przywieź te dwie zapiekanki...
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zapiekaneczki mniam mniam biorę tę starszą No to ja tę młodszą - mniej wypieczoną.. :>
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Gocha coś mi tu mówi, że chciałaby jutro na spota przyjechać. Zgodziłem się, więc nie bądźcie zaskoczeni..
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 zapiekaneczki mniam mniam biorę tę starszą młodsza ładniejsza
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 spoko,niech wpada-mnie nie ma O maasz, a to czemu?
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 czyli wszystko co tu zostało napisane Gocha przeczytała? czyli cały misterny plan poszedł w piz*u Człowieku, chyba żartujesz. No chyba że śwagier się spruwa..
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 ty lubisz stare pierniki a tam stare od razu...dojrzałe dojrzałe soczyste jabłuszka
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ojjj...bo naprawdę na Wigilii będzie sieka Nie pier**l tylko masz być jutro. Gocha mówi, że miała ciężki tydzień i chciałaby się napić piwka w dobrym tow.
mcm Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 to k**wa tylko majki to dobre towarzystwo
tomaszu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 to ku***a tylko majki to dobre towarzystwo Zakładam, że reszta nie wymięknie. Ty zawsze jesteś, więc Ciebie nie poganiam. Odzima może nie być, bo Gocha pewnie już ma po uszy jego towarzystwa. Najlepiej jakby wszyscy jutro byli.
Rekomendowane odpowiedzi