Flyer Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Yo, od dluzszego czasu borykam sie z problemem - cos mi lata po podszybiu - efekt dzwiekowy jest taki, jakby po "plastykowym kanale" smigala metalowa srubka/nakretka - grzechocze na zakretach i nierownym asfalcie. Problem zaczal sie po tym jak naprawialem wycieraczki [zatarly sie] i zmienialem listwy wewnetrzne - ale raczje nic z tych napraw nie powinno miec wspolnego z takim efektem Czy jest opcja, ze wpadlo mi cos w kratki od nawiewu lub te w podszybiu i lata po jakims "kanale" ?
@vant Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Prędzj po podszybiu niż w kratkę nawiewową. Mnie kiedyś wpadł kamyk i grzechotał.
Młody Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 A jak zmieniałeś listwy wewnętrzne pod środkowymi kratkami może tam cos Ci wpadło
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Prędzj po podszybiu niż w kratkę nawiewową. Mnie kiedyś wpadł kamyk i grzechotał. Oooo! Wlasnie! - w podszybiu oczywiscie od zewnatrz [pod maska] ? Masz na mysli rejon aku i klimy [pod kratka], czy gdzies glebiej pod szybą? Młody, na bank mi nic nie wpadlo, poza tym to dochodzi wyraznie spod szyby/okolic slupka pasazera.
@vant Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Oooo! Wlasnie! - w podszybiu oczywiscie od zewnatrz [pod maska] ? Masz na mysli rejon aku i klimy [pod kratka], czy gdzies glebiej pod szybą? Dokładnie tak Flyer. Tarabanil kamyk że szału można było dostac.
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zagladalem juz w rejony aku i klimy, ale nic tam nie widzialem... musze przyjrzec sie blizej
Rekomendowane odpowiedzi