fidmac Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam wszystkich Zakupilem ostatnio podlokietnik i mam problem z montazem :wallbash: Po wyjeciu popielniczki nie moge znalezc miejsca przykrecenia podlokietnika 1) Po dalszym szukaniu ustalilem chyba miejsce przykrecania 2) Jednakjezeli jest to faktycznie miejsce montazu to mam problem gdyz obudowa stopki podlokietnika nachodzi na dzwignie recznego 3) Chyba tak powinien byc przykrecony bo mi innaczej nie chce wyjsc-cos duzo kombinacji trzeba oprucz tunelu jeszcze podlokietnik rezac 4) Czy ja cos zle kombinuje czy tunel mam jakis INSZY? :mysli:
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 musisz wyciac troszke tunel... :gwizdanie: miedzy schowkiem a popielniczka(patrz na allegro na tunele z wycieciem) Sprawdz mocowania srub...3 sztuki i wszystko przykrec
fidmac Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dzieki za pomoc,ale juz rozgryzlem temat .Musze kupic stopke podlokietnika bo innaczej to troszke wiecej roboty-sam ja bede musial z aluminium dociac i dopilowac!!! :wallbash: .Nie znam numeru czesci i nie wiem czy jest do kupienia w serwisie.Pozdrawiam :>
bogi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 można dokupić w ASO koszt ok 150 pln z tego co pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi