Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CIF Aerodick.. C.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mowilem zebys sprzedal to padlo :decayed: a nie kupujesz jeszcze felgi do niego :gwizdanie:

:ssij: flaku :ssij:

jezeli faktycznie chcesz zostac przy H i modzic to dobrze przemysl czy nie lepiej kupic z innym silnikiem :wink4

Jakbym miał zmienił już auto to na pierścienie..nie sprzedaje H bo jest w bdb. stanie.

swap raczej sie nie oplaca...

http://www.allegro.pl/item985846017_swap_honda_integra_b18c6_190km_126_tys_km.html

http://www.autotrader.pl/details,30882,103251750.asp

nawet nie wiedzialem ze b18 jeszcze taka cene utrzymuje :blink: rodzynki jednak kosztuja :gwizdanie:

do tego koszty przelozenia

Pf...jakbym miał robic swapa to kupiłbym całe Aero VTI B18.. z UK za 6 tysi. przełożył wszystko i z bani..ale mój silniczek jest :good:

Opublikowano
  • Autor

c**ja, bedizesz jezdzic jakims mobidikiem zamiast jezdizc porzadna furmana :decayed:

Dokładnie :wink4:

popatrz na to foto i nie mowi mi ze jeszcze nie przemowilem CI do rozsadku

kulfon.jpg

Co mi tu z Moskalem wyskakujesz :polew: :polew:

Opublikowano

właśnie , nie było zezwolenia gówniarzu :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

właśnie , nie było zezwolenia gówniarzu :gwizdanie: :kox:

Wiedziałem, że przylizie :polew:

To co Panowie ..te felgi są godne uwagi?

p1090421o.th.jpg

p1090420.th.jpg

p1090417.th.jpg

p1090414r.th.jpg

Wzór trochę jak Rota :kox:

Z czasem środeczek by się ciachnęło w gunmetal :P

Opublikowano

ktore?

Opublikowano
  • Autor

ktore?

Już tera dodane :wink4:

Bubejszyn..Ty śmiagałeś H. 195/50/15 na springach -40 mm nie będzie tarcia dołem o asfalt ? :embarrassed:

Opublikowano

niet ale z kraweznikami ciezko, crx jest chyba nizszy seryjnie niz cif wiec nie bedzie tragedi u ciebie.

fela nice :good:

Opublikowano
  • Autor

niet ale z kraweznikami ciezko, crx jest chyba nizszy seryjnie niz cif wiec nie bedzie tragedi u ciebie.

Dzięx ..springi - 40 mm zakupione :kox:

fela nice :good:

Mówisz..w piątek pojadę jeszcze w jedno miejsce i jak nic nie będzie to chyba je łykne..ale drogie jak na 15 :chytry:[br]Dopisany: Kwiecień 14, 2010, 08:02:50 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item998018061_oz_f1_racing_15_4x100_4x108_honda_ford_golf.html

Że ja tej aukcji wcześniej nie widziałem :wallbash:

Opublikowano

Fajna Hania..

Sam szukałem długo Aerod. ale b18... niestety żaden się nie trafił..

Opublikowano

OZy fajniusie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Były :disgust:

Tak czy siak szukam dalej felg..podobno Et35 i będzie obcierka..a na ET38 już nie..przecież to kurfa 3mm różnicy :gwizdanie:

Opublikowano

Tak czy siak szukam dalej felg..podobno Et35 i będzie obcierka..a na ET38 już nie..przecież to kurfa 3mm różnicy :gwizdanie:

zapominasz o -40mm gleby[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:33_________________________________________________co do felg to kup sobie kute ruskie fele i zaden kraweznik ci sie nie oprze :good::naughty:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:34_________________________________________________za 2500 jest gotowy kit turbo do d serii od wskaznikow do wydechu :gwizdanie:

Opublikowano

Eaton m45 za 999 :gwizdanie:

[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 12:22_________________________________________________

no nie pier**l ? Ostro. Jak chciałem rezac to mi 10k mowili wiec celowalem w kompresor..

mozna by jeszcze cos urwac bo zestaw z crx'a a jemu np wydech nie podejdzie

Opublikowano

kurde, az mi wspomnienia wrociły ;( ;( za***iście sie ta honda jezdzilo :kox:

jak patrze na ceny to normalnie jestem w szoku :blink:

teraz mam dylemat nad kupnem del solki b16 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zapominasz o -40mm gleby[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:33_________________________________________________co do felg to kup sobie kute ruskie fele i zaden kraweznik ci sie nie oprze :good::naughty:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:34_________________________________________________za 2500 jest gotowy kit turbo do d serii od wskaznikow do wydechu :gwizdanie:

Właśnie dostałem maila od tych felg z ET 35 :

" " Witam,

będą pasować. Wersja AERODECK posiada takie same piasty, ET, itd. co zwykła wersja Civic'a,

do której sprzedaliśmy już wiele kompletów felg więc wszystko powinno być OK.

W załączeniu zdjęcie modelu 406 na H.Civic. "

i foto :slina:

p1060675kopia.jpg

Jak widać Cif też zglebiony i nic nie wystaje .. kurfa już sam nie wiem co robic :embarrassed:

Opublikowano

p1060675kopia.jpg

Jak widać Cif też zglebiony i nic nie wystaje .. kurfa już sam nie wiem co robic :embarrassed:

jak dla mnie :kox:

Opublikowano

a skad te fele? mialbys mozliwosc podjechac i przymierzyc? wygladaja super ale jak sie okaze ze beda wystawac to lipa

Opublikowano
  • Autor

a skad te fele? mialbys mozliwosc podjechac i przymierzyc? wygladaja super ale jak sie okaze ze beda wystawac to lipa

Z jinternetu..nie mam możliwości podjechania boi to nówexy :thumbdown:[br]Dopisany: Kwiecień 15, 2010, 08:32:56 _________________________________________________

p1060675kopia.jpg

jak dla mnie :kox:

Druga opcja to te :

52img.jpg

zl1557blp1.jpg

Czyli takie same jak Drag DR9.

[br]Dopisany: Kwiecień 15, 2010, 09:00:17 _________________________________________________Drewno ze środka zostało pomalowane na czerń.. docelowo będzie co innego :wink4:[br]Dopisany: Kwiecień 17, 2010, 08:52:35 _________________________________________________Ostatni zakup :naughty:

1006200581.jpg

Wolfrace Pro Lite - waga - 6,2 Kg / szt.

Opublikowano

raggaman ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz

do aeroDICK`a to jedne felgi pasuja

00000AWW87C6REN2-C308.jpg

Opublikowano
  • Autor

:D

Do Twojej TT też coś znalazłem :wink4:

Misiek.jpg