Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CIF Aerodick.. C.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serja?

gwjint

Opublikowano
  • Autor

a jakie amorki wkladasz? serja?

Seria bo są w dobrej kondycji ( tfu tfu ) więc nonsens wywalać je i lądować kapuchę w nowe :wink4:

Do ogarnięcia mam jeszcze pokrywę zaworów i zaciski hamulcowe .. zaciski ogarnę na czarno..a pokrywę chyba też w czarnym VHT :)

Pomysłów na modzenie auta jest dużo..silnikowe zero bo szkoda pompować pieniąchy na przyrost rzędu 10 KM.

W pierwszym planie kolektor 4-2-1 ( bo u mnie kat jest w kolektorze :blink: ) i jak się uda kupić tanio kwasiaka to wydech :) i tyle.

Opublikowano

te sprezyny to -40? jak tak to seria ci chyba nie wejdzie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Why ? Z tego co widziałem to ludziska z forum cifa śmigają modelami MB gdzie jest - 35 / 40 na seryjnych amorach :wink4:

Opublikowano

Why ? Z tego co widziałem to ludziska z forum cifa śmigają modelami MB gdzie jest - 35 / 40 na seryjnych amorach :wink4:

cos mi sie kojarzy ze jak wymienialem to cos tam nie gralo i musialem zamowic amorki ktore maja regulacje skoku ale o co chodzilo to nie pamietam :mysli: chyba nie dalo sie skrecic kolumny bo amorek byl za dlugi ale glowy sobie nie dam uciac

moze u ciebie jest inaczej :)

Opublikowano
  • Autor

moze u ciebie jest inaczej :)

No raz jeszcze przeglądam tematy z modami cifów MB..i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Za tą kasę to kupujesz końcowy N1 style za 170 zł i masz resztę kaski na rury..podejrzewam, że zostało by jeszcze na kratę browaru abo dwie :tongue4::decayed:

Opublikowano

i na luzaka są springi - 35, - 40 na ori amorach :wink4:

a nie wysraja sie amory za szybko ???

Opublikowano

Za tą kasę to kupujesz końcowy N1 style za 170 zł i masz resztę kaski na rury..podejrzewam, że zostało by jeszcze na kratę browaru abo dwie :tongue4::decayed:

dokladnie i jeszcze dolot zrobisz :good: kwestia tylko poswiecenia jednego dnia zeby dobrze wszystko pospawac, flansze zosawiasz, wieszaki tez no i jeszcze kolektor 4-2-1[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 13:41_________________________________________________

pewnie wysraja ale nikt o tym nie pisze :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Czas pokaże..ja Niebieskim śmigałem tyle czasu na -35 i nic mi się nie wysrało :decayed:

dokladnie i jeszcze dolot zrobisz :good: kwestia tylko poswiecenia jednego dnia zeby dobrze wszystko pospawac, flansze zosawiasz, wieszaki tez no i jeszcze kolektor 4-2-1

Spawarkę mam teścia pod ręką..jak trzeba migomat to przywiozę od rodziców..jak trzeba tiga to też się znajdzie :naughty:

Na kolektor to szkoda zabawy..lepiej przetestować chinola :decayed:

Opublikowano

dlatego mowie ze duzej filozofii nie ma, glownym problemem chinola to spawy ale zawsze mozna pociac i pospawac od nowa :przebiegly::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nowe foczitsu w wersji Allroad :)

Auto potraktowane ręcznie Meguiar's Swirl X - na prawdę specyfik warty polecenia.

dsc01008l.jpg

dsc01010kc.jpg

dsc01011hg.jpg

dsc01013a.jpg

dsc01017wl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc01018i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

ładnie :kox:, trzeba w końcu zainwestować w tego Meguairsa :gwizdanie:

Opublikowano

ten samochod mial taki kolor :blink: myslalem ze czarna byla :kox::D faktycznie ten megariuoossaee robi robote :decayed:

Opublikowano

Noo, świeci się jak Szarikowi jondra ....

:kox::naughty:

Opublikowano

Pomalowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze klamek coś da? :) Jak będzie gleba będzie bardzo fajnie :good: Felga i polerka ok, no felga cal albo 2 :kox: większa byłaby idealna :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Pomalowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze klamek coś da? :)

Czy ja wiem..mnie się bardziej widzi z czarnymi elementami :decayed:

malowanie tych czarnych elementów ochronnych na zderzakach, listw drzwiowych, progów i lusterek, może jeszcze no felga cal albo 2 :kox: większa byłaby idealna :gwizdanie:

17 to już przesada - to tak ja ty byś śmigał na 19 :wink4:

16..ujdzie..ale dla mnie optymalna jest 15 :)

Opublikowano

ładnie :kox:, trzeba w końcu zainwestować w tego Meguairsa :gwizdanie:

Megłajars robi za***ista robote , ja mam tylko wosk ale jestem baaardzo zadowolony. :good:

Opublikowano

17 to już przesada - to tak ja ty byś śmigał na 19 :wink4:

16..ujdzie..ale dla mnie optymalna jest 15 :)

Zbyt małe kółka dali w serii do tego nadwozia. Bo bryła auta jest spora a kółka malutkie i trochę nie halo. Bo CIF pewnie jest wielkości mniej więcej A4 B5 :wink4:

Opublikowano

a to juz jest -40??