Robson Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Polecam gorąco [ )) ] serwis klimy prowadzony przez Kolegę Icemana w Koszalinie, profesjonalna obsługa, dobrze wyposażony warsztat, wielość materiałów i dostępnych na miejscu części zamiennych, konkurencyjne ceny i bardzo miła obsługa... w trakcie napraw polecam rozmowę z Właścicielem o pasji Audi lub relaks przy wyeksponowanych w biurze akwariach ) pozdrawiam Robson - Olsztyn ps. kontakt do kolegi poprzez forum piszcie do niego na PW
pre_pl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jestem drugi, który wolał przejechać ileś set kilometrów i mieć zrobione W Trójmieście wszyscy odsyłali mnie "na potem", także umówiłem się z Iceman'em i o 8:30 wylądowałem w Koszalinie Nieszczelność zlokalizowana, klima działa. Pogadane z Icem, pogadane z fajną ekipą "na warsztacie". Konkretnie i rzeczowo, tak jak każdy chyba lubi. Jesli ktoś ma blisko, to walić jak w dym. A jak widać, opłaca się przetergać dupsko taki kawałek również.
Gość spedyt Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jestem kolejnym zadowolonym i polecającym serwis klimy u Iceman-a :th:
Robert31 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja jestem z Koszalina i również polecam ten serwis
krzysiek23 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 kolejny zadowolony klijent,oczywiscie warsztat u ICEMANA to pelen profesionalizm,szybka obsluga -uratowali mi sprezarke dzieki czemu odpadly mi wielkie koszta
tjzeero Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Siemka czy ktoś mógłby dać jakiś namiar na iceman'a jakoś nie ma możliwości aby wysłać mu PW pozdrowienia ze śląska
areckid Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgadza sie, nie wyslesz mu PW poniewaz nie ma go juz na forum. Tu masz kontakt do Iceman'a: http://www.auto-clima.com.pl/ tel. 94/3464228.
Qnie Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 A moze polecicie mi kogos w woj. lodzkim albo dolnoslaskim kto zajmuje sie profesjonalnie klima (tak jak Iceman). Do Koszalina mam za daleko zeby jechac naprawic klime...a szkoda bo widze ze Iceman zbiera niezle recenzje od was.
Gość Iceman Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 numer do mnie 503 76 69 69 od 8 do 18
Rekomendowane odpowiedzi