Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] Brzęczek po przekroczeniu 130km/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i prosze o wyrozumialosc bo jestem nowym na tym wspanialym forum. zwracam sie z zapytaniem odnosnie mojej Audi, a mienowicie chodzi mi o to ze jak przekrocze 130km to caly czas brzeczy mi jakis brzeczyk, :angry: jesli bede jechal ta predkosc przez caly czas to nawt nie na chwile nie przestanie ten dzwiek, a jak tylko predkosc spanie wszystko uspokaja sie, moze macie jakies pomysly, z gory dziekuje i podrawiam

Opublikowano

Może ktoś na FISie ogranicznik ustawił?

Opublikowano

no wlasnie o to chodzi ze nie, juz kogo sie nie pytalem to kazdy mi mowil ze to na zegarach, ale dwa ograniczenia mam wylaczone.....

Opublikowano

vag coś pokazuje na liczniku ?? błędy ?

Opublikowano

no własnie chodzi o to ze nie,niby wszystko jest OK, wydaje mi sie ze to jest jakies ograniczenie, ale jak dzwonilem do ASO to powiedzieli mi zeby przyjechac to moze da sie cos zrobic,sprawdzalem w Elsie i tam nic na ten temat nie ma,jezdze z tym juz jakis czas i troche to jest denerwujace,

Opublikowano

Jakie kodowanie ma ten licznik?

Opublikowano

kolega w vw bora ma takie cos;) i tez przy 130 zaczyna piszczec, czyli jakies kodowanie dopisane jest :kox:

Opublikowano

To w sam raz na polskie drogi :polew: Max jest 130km/h na autostradzie wiec po co łamać prawo? :kox: