siwy2731 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam wszystkich i prosze o wyrozumialosc bo jestem nowym na tym wspanialym forum. zwracam sie z zapytaniem odnosnie mojej Audi, a mienowicie chodzi mi o to ze jak przekrocze 130km to caly czas brzeczy mi jakis brzeczyk, jesli bede jechal ta predkosc przez caly czas to nawt nie na chwile nie przestanie ten dzwiek, a jak tylko predkosc spanie wszystko uspokaja sie, moze macie jakies pomysly, z gory dziekuje i podrawiam
adamq Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Może ktoś na FISie ogranicznik ustawił?
siwy2731 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 no wlasnie o to chodzi ze nie, juz kogo sie nie pytalem to kazdy mi mowil ze to na zegarach, ale dwa ograniczenia mam wylaczone.....
fantastic Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 vag coś pokazuje na liczniku ?? błędy ?
siwy2731 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 no własnie chodzi o to ze nie,niby wszystko jest OK, wydaje mi sie ze to jest jakies ograniczenie, ale jak dzwonilem do ASO to powiedzieli mi zeby przyjechac to moze da sie cos zrobic,sprawdzalem w Elsie i tam nic na ten temat nie ma,jezdze z tym juz jakis czas i troche to jest denerwujace,
tomasz-gorz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 kolega w vw bora ma takie cos;) i tez przy 130 zaczyna piszczec, czyli jakies kodowanie dopisane jest
siwy2731 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 wszystko mozliwe,bede musial sie zabrac za to ale jak sie robi samochody klientow to na swoj juz nie ma czasu
macieek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 To w sam raz na polskie drogi Max jest 130km/h na autostradzie wiec po co łamać prawo?
Rekomendowane odpowiedzi