Piotrek98igo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Czy wie ktos moze gdzie moge cos takiego zrobic i jaką kase na to trzeba wylożyc?
Szewczenko7 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Podjedz do wulkanizatora powinien wiedziec , jezeli chodzi o koszta nie mam pojecia
Gość spedyt Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Kiedyś widziałem źle wypiaskowaną felgę, poszukaj dobrego zakładu bo felgę można nieodwracalnie zniszczyć
Piotrek98igo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2007 a czy po wypiaskowaniu mozna kolor sobie wybrac?
Gość rob Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 tu masz przykładowe ceny http://www.wulkanizacja24.pl/renowacja_felg_cennik.html
Gość spedyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a czy po wypiaskowaniu mozna kolor sobie wybrac? Oczywiście jaki sobie wybierzesz
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 98igo u nas w czewie to robia i nawet tanio kolo inter-carsu
Piotr Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Kiedyś widziałem źle wypiaskowaną felgę, poszukaj dobrego zakładu bo felgę można nieodwracalnie zniszczyć Dokladnie! Tez widzialem kiedys komplet takich felg aluminiowych po wypiaskowaniu. :eek: Nie dawaj wiec kolek do jakiegos domoroslego majstra, bo Ci je oszpeci. Wybierz specjalistyczny zaklad.
Gość spedyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Wybierz specjalistyczny zaklad. Felga była piaskowana w firmie która piaskuje konstrukcje przemysłowe tj mosty itp, musieli sypnąć grubym piachem, na szczęście to nie była moją felga :twisted:
Piotrek98igo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dzo-Dzo znalazlem u nas gdzies cos na limbowej bede musial tam podjechac i zobaczyc jak to wyglada,a kolo inter-carsu czyli gdzie na tej ulicy?
Rekomendowane odpowiedzi