Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Który system operacyjny wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pod 7-mką zainstalowałem darmowego ale bardzo dobrego: Avire AntiVir Personal, który działa bez zarzutu bo Kaspersky w wer. 6.0.2.678 nie działał.

Opublikowano

Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu nie było podobno firewalla pod 7'kę, więc pozostały pakiety :) Testowałem Eset Smart Security i Kaspersky Internet Security :) W sumie oba fajnie chodziły, ale ostatecznie wybrałem Eset'a..w sumie głównie to chyba z przyzwyczajenia :D Myślę, że już są firewalle kompatybilne z 7'ką, więc polecałbym albo Nod'a 32 plus jakiś dobry firewall, albo Smart Security :) Produktów Eset'a używam parę lat i nigdy się nie zawiodłem :hi:

Opublikowano

ja wczoraj zainstalowalem windows7 ktoras tam z kolei bete i jest zadowolony, czyta mi w koncu 8gb ram :> a na laptopie wiernie używam xp prof

Opublikowano

Kto używa dłużej nowej 7-mki?? polecacie ją czy lepiej zostać przy starym XP-ku??

Opublikowano

Ja jakoś nie daję rady jej zainstalować :embarrassed:

Ale kuzyn (informatyk) poleca mi ją bardzo :)

Może w końcu mi się uda :P

Opublikowano
  • Autor

Ja jakoś nie daję rady jej zainstalować :embarrassed:

Ale kuzyn (informatyk) poleca mi ją bardzo :)

Może w końcu mi się uda :P

To zalezy chyba jaki OS miales przed 7-mka. Wiem, ze vista sprawia problemy gdy chcesz Xp zainstalowac, moze z 7-mka jest podobnie.

Ja ogolnie jak do tej pory jestem zadowolony z 7-mki. Testuje wersje 64 bitowa.

Jest kilka problemow z kompatybilnoscia niektorych programow tak jak np: VCDS-AKP-8054 (VAG) ale moze dlatego, ze mam wlasnie ta X64.

Inne programy jak np: PS CS4, Skype, Kasper, Tlen, GG, WinAmp, Office 2007, Tune Up 2009, Firefox, wgraly sie bez problemow.

Opublikowano

Teraz mam XP, ale ori była Vista. Z zainstalowaniem XP nie miałem problemów. Też mam procka 64x2.

Opublikowano

ja miałem problemy z blutoothem po przejściu na 7kę, ale w końcu znalazłem jakiś pakiecik sterowników na necie i wszystko chodzi.Tez mam wersje 64

Ogołnie jestem bardzij zadowolony niż z visty :polew:

Opublikowano

XP, możesz ściągnąć "7" i poużywac legalnie do przyszłej jesieni, więc masz czas na testy

Opublikowano
  • Autor

XP, możesz ściągnąć "7" i poużywac legalnie do przyszłej jesieni, więc masz czas na testy

Nie do jesieni bo do sciagniecia jest dostepny do 20.08.2009.

Windows 7 Beta od 01.07.09 co 2 godzny automatycznie zjezdza i startuje.

Windows 7 RC od 1 marca 2010.

1 sierpnia 2009 wygasa licencja Windows 7 Beta.

1 czerwca 2010 wygasa licencja Windows 7 RC.

Czyli przed 1 czerwca 2010 powinno sie zainstalowac inny system w przeciwnym razie moze byc ciezko z odzyskaniem danych.

Opublikowano

Ja bym ci polecił Vista 32 najlepiej Home Premium lub Home Basic, ja około 2 miesięcy temu zrobiłem formatowanie kompa i zdecydowałem na wgranie Visty 32, Działa SUPER :good:, Wbrew temu co mówili inni... Z mojego doświadczenia zdecydowanie Odmawiam ci systemów 64-bitowych :no:. system muli, a i programów nie ma zbyt dużo które chodziły na 64 (było to ok. rok temu). Ale, Może teraz się to zmieniło. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Ja się w końcu uporałem z Windows 7.

Po pierwszych zabawach lepiej mi się widzi niż XP, a o Viście nawet nie wspominam ;)

Opublikowano
  • Autor

cie nawet nie wspomi

W czym tkwil problemos?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no tak każdy proponuje to na czym mu niby najwygodniej....

Osobiście polecam stary Xp 32 bit niestety tylko ten :D z obecnych ...

LUb ale nie nowy system.. mianowicie zmodyfikowany Xp 4 Mx rgb... jest dobra wersją nie przysparzająca kłopotó.. testowany nie jednokrotnie na róznych komputerach!!

NAstępca bedzie dla MNIe dopiero w pełni funkcjonalna 7!!

Opublikowano

ja u siebie w laptopie mam windowsa 3.11 i wszystko smiga aż miło :) mortal kombat 1 trochę się przycina :polew:

a na poważnie to jak znajdę chwilę czasu to zainstaluje sobie 7.

Opublikowano

Windows 7 Ultimate 32bit, polecam

Opublikowano

ja polecam windowsa 7 RC 64 smiga mi o niebo lepiej niz vista 32 bit