Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

silniczki do punto 2 kosztują ~30zł/szt ;)

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

thx :good:

zbieram sie spać bo jutro czeka mnie konfigurowanie wideorejestratorów monitoringu i zestawienie tego z serwerem.. już sie ciesze :disgust:

C Ya :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to ustaw to tak , żeby robiły fotki od 200km/h :gwizdanie: :>

Opublikowano

ja dziś rady nie dałem, praca..ale za tydzień na pewno! chłopaki spota do 24 nieźle :D

Opublikowano
  • Autor

ja dziś rady nie dałem, praca..ale za tydzień na pewno! chłopaki spota do 24 nieźle :D

a ile atrakcji :) , ludzie na spotach sie w czasie cofają :D o 22.30 pojechaliśmy do maka , a jak wychodziliśmy to Królu myślał że jest 22 :polew:
Opublikowano

hmmm to przez to, że mnie Qri przewiózł... myślałem, że cofnąłem się w czasie przy tej prędkości... (jak dobrze pamiętam to w filmie 80 mil/h wystarczyło) :decayed:

Opublikowano

back to the future :P haha fajnie fajnie :) doradźcie chłopaki tak przy okazji czy dobrze myślę, nie zależy mi na radiu z CD, chcę kupić Concerta 1 i adapter aby podłączyć ipoda, jest to w miarę dobre rozwiązanie? Dużo roboty z tym będzie? Cenowo się opłaca :D?

Opublikowano

ja nie mam pojęcia...

Opublikowano

back to the future :P haha fajnie fajnie :) doradźcie chłopaki tak przy okazji czy dobrze myślę, nie zależy mi na radiu z CD, chcę kupić Concerta 1 i adapter aby podłączyć ipoda, jest to w miarę dobre rozwiązanie? Dużo roboty z tym będzie? Cenowo się opłaca :D?

Pytaj Maxa, on ostatnio patefon, tzn. gramofon czy kasetofon wymienial na jakis wynalazek zwany CD-rom :mysli:

Opublikowano
  • Autor

concert I kosztuje koło 3stówek , do tego przystawka na Ipod nie wiem ile , ale wiem kto umie to w kato zrobić :naughty:

elektryk na ul.Drozdów

Opublikowano

concert I kosztuje koło 3stówek , do tego przystawka na Ipod nie wiem ile , ale wiem kto umie to w kato zrobić :naughty:

elektryk na ul.Drozdów

A co do Concert I to który lepszy? Panasonic czy Blaupunkt? Podobno jakieś problemy z potencjometrem mają..

Na alledrogo taki kablek 90zł, z tego co widziałem :) W kato taniej :P?

Opublikowano

Witam po spocie opłacało się dojechać żeby do 24 w maku posiedzieć. A w drodze powrotnej było wielkie bum koleś na zakrecie przesadził chyba i auto całe zmasakrowane prawie.

Opublikowano
  • Autor

elektryk na ul.Drozdów

A co do Concert I to który lepszy? Panasonic czy Blaupunkt? Podobno jakieś problemy z potencjometrem mają..

ja miałem blauptk i był OK , w katowicach pewnie taniej, bo koleś to sam reza ;) jeszcze powiesz że ja Cie poleciłem to Ci pewnie jakąś zniżke da :wink4: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 01:32_________________________________________________dobra , spadam spać , bo już sie ciemno na dworze zrobiło :>
Opublikowano

elektryk na ul.Drozdów

dzięki za info najpierw zapoluje na radio, czasem chciałoby się czegoś innego posłuchać niż stacji radiowych :D

ja miałem blauptk i był OK , w katowicach pewnie taniej, bo koleś to sam reza ;) jeszcze powiesz że ja Cie poleciłem to Ci pewnie jakąś zniżke da :wink4: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 01:32_________________________________________________dobra , spadam spać , bo już sie ciemno na dworze zrobiło :>

Ja też już idę spać - jutro szkoła.. dzięki za info! Ja najpierw zapoluje na radio, ale kabelek będzie niezbędny. Czasem chciałoby się posłuchać czegoś innego niż stacje radiowe :D

Opublikowano

:hi:

Potrzebuje kupić tłoczek do zacisku hamulcowego (fi=57mm).

Może robił ostatnio ktoś swapa na większe hamulce i ma do sprzedania.

Jeżeli tak to kontakt na PW

Tłoczek lub zacisk kompletny kupie :wallbash::notworthy:

Opublikowano

hmmm to przez to, że mnie Qri przewiózł... myślałem, że cofnąłem się w czasie przy tej prędkości... (jak dobrze pamiętam to w filmie 80 mil/h wystarczyło) :decayed:

krolu tam na parkingu to chyba 100-110 max bylo :decayed:

Opublikowano

:hi:

co taka cisza? spotujecie do nocy to później efekty widoczne na forum :tongue4:

Opublikowano

wszyscy w pracy :P i nie każdy ma taką luźną robotkę :D albo spota odsypiają :D

Opublikowano

nom i po dniowce:) jeszcze tylko jutro i barbórka :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

A w drodze powrotnej było wielkie bum koleś na zakrecie przesadził chyba i auto całe zmasakrowane prawie.

o tego forda escorda ci chodzilo? bo jak ja wracalem to juz tam stali hehe

Opublikowano
  • Autor

a ja nakupowałem dziś kolejnych gratów do auta :evil:

tylko tym razem nie podnoszących mocy ;( .. no może jedna troche podniesie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.