Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbyś pracował w czechach na rylowni, a nie pniówku to sam byś się dowiedział... :confused4:

byliśmy kiedyś z Puckiem w delegacji więc nieobce nam tamte kopalnie

Pucek to ten z tyłu a ja stoję obok i prubuję go odciągnąć

ej, miałeś tego nie pokazywać :polew:

prezesi jsw :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:51_________________________________________________

Kamil a pracowałeś gdziekolwiek na dole?

nie opowiadaj tego co usłyszałeś :gwizdanie:

a i pracuję z kolegą który robił w czechach na kopalnii :gwizdanie: jakoś nie narzekał, a teraz dopiero mówi że się narobi :gwizdanie:

więc jak nie byłeś na dole, nie pracowałeś gdzieś na przodku ani ścianie to nie dyskutuj, dobrze Ci radzę :wink4:

kurewa, jakbym nie zapierdalałł jako pionek u pepików to bym się nie odzywał, bo mam takie samo zdanie - nie widziałeś, nie robiłeś to morda w kubeł, bo nie masz pojęcia co to dół. równy rok robiłem.

a robiłeś w firmie oczywiście, nie pod kopalnią, to się nie dziw, koledzy na Pniówku dalej pracują w tej firmie z której się zwolniłem i załatwiłem pod kopalnię, robią to samo co ja za 1200 zł

więc nie mów że tylko w czechach się za***rdala, bo niestety tylko pod firmami :gwizdanie:

Pracowałem pod kopalnią. Nie pod żadną firmą... tym bardziej polską. To jest praca albo dla desperatów, albo debili... :przebiegly:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakbyś pracował w czechach na rylowni, a nie pniówku to sam byś się dowiedział... :confused4:

prezesi jsw :naughty:

to były czasy jak jeszcze fedrowaliśmy razem później żeśmy się pokłucili (co widać po naszych rozmowach między sobą) i pracujemy przeciw sobie :polew:

Pucek jsw a ja w KHW

Opublikowano

coś droga ta Er eSa

nuffka sztuka ;]

nówka w budzie b5 z 2001 co z tego że nie jeżdżona, nie za te pieniądze :wallbash:

Opublikowano

to były czasy jak jeszcze fedrowaliśmy razem później żeśmy się pokłucili (co widać po naszych rozmowach między sobą) i pracujemy przeciw sobie :polew:

Pucek jsw a ja w KHW

Ale medialni jesteście, to muszę przyznać. :naughty:

Opublikowano

Pracowałem pod kopalnią. Nie pod żadną firmą... tym bardziej polską. To jest praca albo dla desperatów, albo debili... :przebiegly:

czyli że jestem debilem??

:baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: chyba sobię utniemy jutro krótką podawędkę :silacz::bokser:

:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

prezesi jsw :naughty:

Pucek jsw a ja w KHW

dokładnie, ten żłob ciągle pił i pił, a ja w takim stanie to nawet tego guzika naciskać nie mogłem, dlatego załatwiłem mu wp***dol i się przeniósł na KHW :polew:

Opublikowano

coś droga ta Er eSa

nuffka sztuka ;]

nówka w budzie b5 z 2001 co z tego że nie jeżdżona, nie za te pieniądze :wallbash:

za taką kasiore to bym sobię kupił lambo :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:55_________________________________________________

dokładnie, ten żłob ciągle pił i pił, a ja w takim stanie to nawet tego guzika naciskać nie mogłem, dlatego załatwiłem mu wp***dol i się przeniósł na KHW :polew:

to miała być tajemnica cycku

Opublikowano

narazie Panowie

Opublikowano

coś droga ta Er eSa

nuffka sztuka ;]

za taką kasiore to bym sobię kupił lambo :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:55_________________________________________________

to miała być tajemnica cycku

Kędzior, na lambo i tak laski nie wyrwiesz... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

narazie Panowie

:hi:

a żebyście cały czas nie dupili o dupaniu to wrzucam moją ulubiną gif'ke :)

pew%20pew.gif

Opublikowano

narazie Panowie

trzym się mam nadzieję że zabardzo nie denerwowałeś mojej ukochanej Wioletty :naughty:

:hi:

Kędzior, na lambo i tak laski nie wyrwiesz... :gwizdanie:

to będę jeździł w ten sposób :bag::polew: :polew:

Opublikowano

czyli że jestem debilem??

:baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: chyba sobię utniemy jutro krótką podawędkę :silacz::bokser:

:polew: :polew: :polew::wink4:

LOL :decayed::naughty:

Chodziło mi o polskie firmy urzędujące na czeskich kopalniach. Nie wiem jak to jest w pl więc się nie wypowiadam...[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 23:02_________________________________________________Pucek, koniec rozmowy? :wink4:

Opublikowano

LOL :decayed::naughty:

Chodziło mi o polskie firmy urzędujące na czeskich kopalniach. Nie wiem jak to jest w pl więc się nie wypowiadam...

no udało ci się wybrnąć :tongue4::polew:

Opublikowano

są lampy do avanta po lifcie za bezcen :) , nadrabiaj spam to znajdziesz :tongue4:

niee nieee nie każ mi tego czytać.. 30 stron to zbyt wiele ;(

qwa bede za 20minut jak znajde :disgust:

http://www.allegro.pl/item930113795_lampa_oryginalna_tyl_audi_a4_95_00_lift_2_szt.html mosz :wink4:

:polew: :polew: :polew: QWA to ja tu po to czytam od 934 strony po to żeby na 969 dowiedzieć się że mogłem to pominąć bo masz linka pod ręką :wallbash:

dobra dodałem do planów i rozważam dzięki :good:

Opublikowano

super aktorka przepiękne ma oczęta :naughty:

tara-reid-checks-into-rehab-at-promises.jpg

Opublikowano

synek ty mosz gust :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Opublikowano

może i super, ale trochę ryj ma nie tego :polew:

Opublikowano
  • Autor

wypasik :good: ciekawe czy prawdziwe :decayed:
Opublikowano

synek ty mosz gust :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

niska lasiunia z fajną figurką blondi niebieskie ślepka i normalnie ogień jak dla mnie perfektoss :decayed:

Krolu pamiętaj: :polew:

1265817675_by_Truth_500.jpg

Opublikowano
  • Autor

może i super, ale trochę ryj ma nie tego :polew:

dwa bezguścia :wallbash:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.