Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry! :hi: Co tam u Was słychować? Ja dziś wracam ze stolicy wreszcie... :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: z rana Idę obniżyć to moje padło bo pogoda dopisuję i jutro chyba wrzucę letnie :naughty:

desperat :naughty:

dobry! :hi: Co tam u Was słychować? Ja dziś wracam ze stolicy wreszcie... :gwizdanie:

:hi: jak furka po c*pie ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

siema :hi:

kierwa , ide zaraz rozkopać fure i lamentować ;(

Opublikowano

6kV0A.jpg

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

k**wa wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu :confused4: Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________

6kV0A.jpg

Nieźle :good:
Opublikowano

ku***a wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu :confused4: Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________

Dobrze, że się nie nie stało

Opublikowano

:hi:

ello z rana ale ciężki dzień dziś

Opublikowano

ku***a wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu :confused4: Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________

Dobrze, że się nie nie stało

Ale w ogóle co za bezmyślność :confused4: No chyba mu się nie stało ale jak wstał i pobiegł dalej to raczej nie[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:20_________________________________________________Spadam do roboty narazie :hi:
Opublikowano

akjam się chwalił ile mu wyrezali w tej wa-wie :cool1:

Opublikowano

6kV0A.jpg

Krolu, jeżeli to moja prawa lampa, to wymień sobie żarówkę z kierunkowskazu, bo czasem nie miała styku :gwizdanie:

Opublikowano

:no:

Opublikowano

pewnie zrobił sobie jakiś dziadkowy soft i wstydzi się przyznać :tongue4:

Opublikowano

pewnie zrobił sobie jakiś dziadkowy soft i wstydzi się przyznać :tongue4:

ja myślę, że się zagapił i pocisną S1 do końca :kox:

Opublikowano
  • Autor

a ja rozebrałem fure i pierwsza diagnoza i ostatnia , niestety turbo tak jak wczoraj myślałem ...

odkręciła sie nakrętka co trzyma wirnik i chcąc nie chcąc przykurwiła w wirnik i zostały strzępy ;(

no i spaliło prawie cały olej :confused4:

dobra wiadomość jest taka , że może nawet dziś wskoczy nowe turbo z AWXa :wink4: i auto będzie chulać :rolleyes:

Opublikowano

a ja rozebrałem fure i pierwsza diagnoza i ostatnia , niestety turbo tak jak wczoraj myślałem ...

odkręciła sie nakrętka co trzyma wirnik i chcąc nie chcąc przykurwiła w wirnik i zostały strzępy ;(

dobra wiadomość jest taka , że może nawet dziś wskoczy nowe turbo z AWXa :wink4: i auto będzie chulać :rolleyes:

masz zdrowie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

masz zdrowie :wink4:

zastanawiam sie czy w czasie jak mam tą fure , nie miałem jakieś awarii co może wystąpić w audi :mysli:

i co?

...miałem k**wa wszystkie :wallbash:

z poważniejszych jeszcze mi zostało sprzęgło i skrzynia :rolleyes:

Kędzior , musisz mi jednak nagrać nową CD z tym wałkiem co wrzuciłeś bo jest k**wa FANTAKURWASTYCZNY :banan::buhaha::punk: :th: :brawo::radocha::yeah::ad::jerk::dance::banan2:

Opublikowano

no gitarra że fura będzie hulać..

a nie chciałbyś tej nowej turbiny z AWX zmienić na turbine z BRD?? bo miałbym kupca na Twoją może :polew:

Opublikowano
  • Autor

no gitarra że fura będzie hulać..

a nie chciałbyś tej nowej turbiny z AWX zmienić na turbine z BRD?? bo miałbym kupca na Twoją może :polew:

zamienić turbo z AWX na turbo z BRD :przebiegly: no pewnie że bym chciał :decayed:

tylko że ona jest po jakichś 100 000km :wink4:

Opublikowano

a to niee jakby była po 98 000 to może bym sie zastanawiał jeszcze ;)

a tak poważnie to musze najpierw poskładać do kupy to co mam, pod koniec tygodnia ma być cieplej już to może przynajmniej lampy z tyłu wsadze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.