stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jeszcze herbatka z miodem i cytryną i spać
A4 Mario Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jeszcze herbatka z miodem i cytryną i spać Stan ja na Twoim miejscu bym wolał goracą herbatke z nutką gorącej adrenalinki.... :polew:
stanley Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jeszcze herbatka z miodem i cytryną i spać Stan ja na Twoim miejscu bym wolał goracą herbatke z nutką gorącej adrenalinki.... :polew: nie pij już :doh1:
A4 Mario Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jeszcze herbatka z miodem i cytryną i spać Stan ja na Twoim miejscu bym wolał goracą herbatke z nutką gorącej adrenalinki.... :polew: nie pij już :doh1: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 kto chce zobaczyć Kędziora po treningu u mnie ?
Kędzior Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 kto chce zobaczyć Kędziora po treningu u mnie ? :gwizdanie:
seves Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dzieki za spota chlopaki i Krolu jeszcze raz wielkie dzieki za logi
seves Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 w ogole wracalismy se z Puckiem a tu niespodziewanie dojechalismy do jakiegos amerykanskiego "anglika" na bordowych felgach :polew: sie nas uczepil i przelecielismy razem do gliwic z Glinkiem
akjam Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Zbieram się wreszcie. Może jeszcze jakiś filmik na dobranoc...
seves Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja zawijam do portu hahaha a ja ide spac :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja się wkurwiam, bo bezczelność ludzka nie zna granic... wgrywam znajomej od senior automapę do nawigacji i dziś dostałem informację, że musi to być na jutro... :wallbash: co za piz*a... nie dość, że za darmo to jeszcze mi termin narzuca.. czeka mnie niezła nocka a o 5:00 wstaje..
Rekomendowane odpowiedzi