Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO do grilla dzisiejszego... To żeby nie było! Tak jak wczoraj Stanley mówił! Od razu kasę na składkę mieć przygotowaną po 8 plnów!

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy pogoda poszła się jeba...ć!!!!

Opublikowano

deszczu jeszcze niema, przeciez niebylem jeszcze na myjni hehe
Opublikowano

to może nie myj ... ;)

Opublikowano

deszczu jeszcze niema, przeciez niebylem jeszcze na myjni hehe

ale ja myłem... :wallbash:

poczekaj 5min wyjadę teraz i burza gwarantowana...

:polew:

Opublikowano

A gdzie? :cool1: Poza tym to do spota jest jeszcze parę godzin więc wszystko może się zmienić. :wink4:
Opublikowano
gram w assassin's creed II :kox: :kox: ale chyba za dużo bo jak chodzę po tym sądzie w robocie i on ma podobną architekturę do tej w grze to mi się chce po ścianach skakać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
gram w assassin's creed II :kox: :kox: ale chyba za dużo bo jak chodzę po tym sądzie w robocie i on ma podobną architekturę do tej w grze to mi się chce po ścianach skakać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

kiedyś graliśmy z kumplami przez 3 noce w Unreala- przez następne 3 noce słyszałem odgłosy z tej gry... :decayed:

Opublikowano

kiedyś graliśmy z kumplami przez 3 noce w Unreala- przez następne 3 noce słyszałem odgłosy z tej gry... :decayed:

to jak kiedyś rodzice kumpla pojechali gdzieś to przez cały weekend gralismy w Gran Turismo - aż mi się krzyżyk z pada odbił na placu :naughty:
Opublikowano

to jak kiedyś rodzice kumpla pojechali gdzieś to przez cały weekend gralismy w Gran Turismo - aż mi się krzyżyk z pada odbił na placu :naughty:

domyślam się, że krzyżyk to gaz :naughty:

Opublikowano

a jak :kox: :kox: :kox: a jak na Nürburgring była prosta którą się ponad minute jechało w tym czasie człowiek zdążył zjeść napić się i odlać :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

a jak :kox: :kox: :kox: a jak na Nürburgring była prosta którą się ponad minute jechało w tym czasie człowiek zdążył zjeść napić się i odlać :kox: :kox: :kox:

to może te wasze wozy były jeszcze "w serii" :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie było Nos'a wsadzić to byś nie zdążył rozporka rozpiąć ;) hehehe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

assasinI przeszedlem teraz koncze II :decayed:
Opublikowano

:hi: po pracy, wyrobić czasowo się wyrobiłem jednak tak mnie ząb nakurwia, że szukam dentysty i będę cisną bo nie da się wytrzymać :wallbash:

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 18:08_________________________________________________

siema leszcze - ja dziś będę więc szykować grilla - mogę też cos poVAGować bo dawno tego nie robiłem tylko musicie mi sprzęt załatwić - jak ktoś potrzebuj przerobić kombi na sedana na wakacyjny wyjazd to służę :decayed:

Ty lepiej doprowadź te SWOJE PADŁO do użytku a nie innym chcesz pomagać :naughty:

Opublikowano

Miszka przyjedz usune ci zeba a nawet kilka :gwizdanie: :baseball::bokser::lol1::ad:

Opublikowano

Miszka przyjedz usune ci zeba a nawet kilka :gwizdanie: :baseball::bokser::lol1::ad:

wolałbym żeby nie bolało więc poszukam profesjonalnego dentysty, poza tym jak już to będę go chciał zaplombować, a ty tylko potrafisz za***ać z kilkofa i ukurwić pół ściany wysokiej na 10m na kopalni...nie dzięki :sarcastic:

Opublikowano

No to wyjeżdżam. Do zoba!Miszka nie bądź mięęęttttki i przyjeżdżaj! :evil:

Opublikowano

assasinI przeszedlem teraz koncze II :decayed:

czytaj synek ... też gram w II :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
:hi: no i nie dotarłem niestety ;( a na dodatek rezanie w dniu dzisiejszym mnie pokonało ;(
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.