stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dziś przeglądając allegro takie oto coś wyczaiłem http://otomoto.pl/mercedes-benz-sl-500-benzyna-gaz-super-stan-2xdach-C20709137.html byłbym w stanie to łyknąć dla tego wyglądu piękny, dupienie na mieście gwarantowane otóż to ja mam tak w B5 ja w avancie i w ośce to chyba ale czarny i to wystarcza
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czarny olek... http://www.youtube.com/watch?v=7SP6tDejzL0
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 powinienem się zawijać spać ale jakoś driny dobre to jeszcze jednego se siekne
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Matka Madzi znaleziona w parku. Połknęła leki - itp itp *uj mnie to już obchodzi, powinni babie przestrzelić kolana, albo coś podobnego po sprawie... a tak to od 2 czy 3 miesięcy jest j**ana szopka
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dokładnie! Nawet Miszcz Rutkowski to pier**li i się wycofał bo widzi, że jaja jak choooj... :facepalm:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Co sączysz? łyszkę zostało trochę z wieczoru więc sobie sączę ---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:38 ---------- Matka Madzi znaleziona w parku. Połknęła leki - itp itp *uj mnie to już obchodzi, powinni babie przestrzelić kolana, albo coś podobnego po sprawie... a tak to od 2 czy 3 miesięcy jest j**ana szopka przez tą kórwę ze Sosnowca będę musiał płacić wyższe podatki
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Matka Madzi znaleziona w parku. Połknęła leki - itp itp *uj mnie to już obchodzi, powinni babie przestrzelić kolana, albo coś podobnego po sprawie... a tak to od 2 czy 3 miesięcy jest j**ana szopka kolana? niemasz serca... przeciez to dwie kule, lepiej od razu w leb poprostu brak slow, niewiem skad sie biora tacy ludzie teraz jej pewnie dadza jakis nadzor oczywiscie za nasze pieniadze
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jaja se robi z Nas wszystkich i tyle! CHoooj wie jaka prawda ale mogliby się za nią zabrać! Wariograf znowu ją przestraszył to o czymś świadczy!
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jaja se robi z Nas wszystkich i tyle! CHoooj wie jaka prawda ale mogliby się za nią zabrać! Wariograf znowu ją przestraszył to o czymś świadczy! powinni z nią zagrać w rosyjską ruletkę.... i z jej frajerem też
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6 No miszcz Rutkowski dał jej ochronę i mieszkanie ale się wreszice opamiętał jak widzi co się dzieje...
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 pier**lą się z nią jak w tańcu , gleba, za kraty przypalanie skóry, wyrywanie paznokci i gadaj kóóóóórwo ze Sosnowca co żeś zrobiła, jak nie to gang bang z 10 bambusami
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6 no rozglądam się ale te ceny mnie przerażają
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jaja se robi z Nas wszystkich i tyle! CHoooj wie jaka prawda ale mogliby się za nią zabrać! Wariograf znowu ją przestraszył to o czymś świadczy! powinni z nią zagrać w rosyjską ruletkę.... i z jej frajerem też Oboje w ciula chyba grają... Jakaś sekta i wiara w życie po życiu, wilkołaki i takie tam... W doopach się poprzewracało! Do roboty qrrwa i nie będzie czasu na takie historie!
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Elo po spociku w GL ... Kędzior dajesz foty B5 Lambo ... :whistling: bo juz cały sosnowiec chuczy ...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie jest nie pojete ze im dali mieszkanie gdzies w łodzi, k**wa co za polityka Miszka zerknij tam na jakies b6 no rozglądam się ale te ceny mnie przerażają jeżeli szukasz fajnej B6, 1.9 w silne - to 9000Eur musisz dać
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No chyba, że chcesz kupić okazje to na początek wydasz mniej...
Rekomendowane odpowiedzi