Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:guma:

Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... :mysli: Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa.

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? :cool: Może o czymś nie wiem. :naughty: Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. :decayed: Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. :grin:

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ----------

No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp. :cool::rant:

Stało to padło to oblookałem :grin: jak w każdym aucie są jakieś niedociągnięcia, to u Ciebie takowe też się znalazły. Dziś na spocie w Żorach będziemy Cię obgadywać, a raczej Twoje auto :decayed:

Pewnie już to zrobiłeś to się już nie tłumacz. :decayed: Jak znajdziesz po taniości grill z S4 to daj znać może go wymienię na nowy ale tymczasem niech sobie jeździ taki jaki jest. :wink4:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:guma:

Nie wiem czy to robić czy kupić używkę błotnik... :mysli: Koszty chyba podobne ale jak by się znalazło pod kolor i bez roboty to szybsza sprawa.

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

ZNalazłeś coś jeszcze co było nie tak? :cool: Może o czymś nie wiem. :naughty: Jeszcze grill pęknięty ale to pamiątką po czołówce z psem. :decayed: Jeszcze coś? Pewnie ją prześwietliłeś fest. :grin:

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ----------

No przyznaj się zanim ktoś mi to wcześniej od Ciebie powie i Żeby się nie okazało, że już naopowiadałeś komuś o rudej... itp. :cool::rant:

Stało to padło to oblookałem :grin: jak w każdym aucie są jakieś niedociągnięcia, to u Ciebie takowe też się znalazły. Dziś na spocie w Żorach będziemy Cię obgadywać, a raczej Twoje auto :decayed:

Pewnie już to zrobiłeś to się już nie tłumacz. :decayed: Jak znajdziesz po taniości grill z S4 to daj znać może go wymienię na nowy ale tymczasem niech sobie jeździ taki jaki jest. :wink4:

Czujki z PDC w kolor pomaluj i wydech popraw :decayed: Grill z S4 ciężko dostać :kwasny:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Auto odebrałeś?

Opublikowano

Nie odebrałem bo leże i odpoczywam ale w kontakcie z Kubą jestem. :wink4: Wydech coś się pokręcił po wymianie paru rzeczy, po tym jak się to wszystko odkręcało, wyciągało. :naughty: A reszta, Eeee tam takie... :naughty:

Opublikowano

te coś to za strucle poprzywoził b5 S- lajny 1.8 w automacie dynamiczny :polew: i niezawodny :thumbup1:

Opublikowano

Cza se jakoś radzić :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. :wink: Wiecie coś na ten temat?

Opublikowano
Cza se jakoś radzić :decayed:

ale takie bajki wypisywać aj Akjam Akjam :klamie:

ach ci handlorze :sarcastic:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Gdzieś mi ktoś mówił, że teraz jak wdupisz w jakąś dziurę na drodze to nie musisz wzywać policji tylko zrobić zdjęcie - jak masz czym, napisać "raport" i wysłać do zarządu dróg. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jestem niedowiarkiem. :wink: Wiecie coś na ten temat?

ja nie słyszałem i wątpię żeby tak było bo przecież już by byli zasypani takimi zdjęciami na maxa i by się nie wypłacili ale może też jestem niedowiarkiem

Opublikowano

Też coś słyszałem nawet było to na TVN Turbo w programie Raport. Chyba lepiej wezwać policje i żeby zrobili notke. Ubezpieczyciel czy tam zarząd dróg inaczej będzie patrzał na tą sprawę. Koło Górniczego dziura była masakra ... z jednej cię lekko wybijało a w drugą idealnie trafiałeś ... :wallbash:.

Teraz widziałem , że łatali ją .

Opublikowano

No właśnie też mi się tak wydaje. :mysli:

---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ----------

Też coś słyszałem nawet było to na TVN Turbo w programie Raport. Chyba lepiej wezwać policje i żeby zrobili notke. Ubezpieczyciel czy tam zarząd dróg inaczej będzie patrzał na tą sprawę. Koło Górniczego dziura była masakra ... z jednej cię lekko wybijało a w drugą idealnie trafiałeś ... :wallbash:.

Teraz widziałem , że łatali ją .

no ta dziura była przejebana! :shock3:
Opublikowano

Trzeba popytać . W Zagłebiu masakra jeździ się slalomem :doh:

Ja bym wezwał policję bo później domagaj się odszkodowania . Myśle ,że z notką będzie lepiej otrzymać , dużo jest tematów na forach :whistling:

Na 19 to już trzeba uważać :naughty:

Znajomy tam rok temu stracił w ciężarówce felge :facepalm: . Z jednej go wybiło a w drugą idealnie trafił .

Opublikowano
:whistling:
Opublikowano
gdzies pokazywali kolesia jak wezwal policje do takiego przypadku i policja mu dala mandat ale juz niepamietam za co dokaldnie hehe
Opublikowano

Ja pierdo!!! :wallbash:

Opublikowano
:hi: dobry z wieczorka oooo jak juz mowa o drogowych tematach to jeblo mi dzis fote miedzy bielskiem a tychami wiec znow nieoczekiwane wydatki :decayed:
Opublikowano
te coś to za strucle poprzywoził b5 S- lajny 1.8 w automacie dynamiczny :polew: i niezawodny :thumbup1:

czy ja o czyms nie wiem?

Opublikowano

czy ja o czyms nie wiem?

nie śledzisz forum, hehe :grin:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

dokładnie amator :grin:

Opublikowano

spadam :hi: Miszka, będziemy jutro intacz :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.