Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz to wszystko przez Maxa i jego 22000 strone :przebiegly:

Kupiłem dziś świece może dziś wieczorem w pracy je wymienie - ktoś przewiduje jakieś niespodzianki??

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ktoś przewiduje jakieś niespodzianki??

może Ci sie nie udać :kox:
Opublikowano

ktoś przewiduje jakieś niespodzianki??

może Ci sie nie udać :kox:

tylko nie pomyl świec z wtryskami :polew: :polew: i niech ci nie spadnie klucz na dól :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

poza tym chyba nic innego nie można zepsuć..

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 15:56_________________________________________________nie no żartowalem z tym :hi:

spam spamem ale panienkę to każdy później bedzie chciał dotknąć... więc loguje się jako pierwszy w kolejce :sexinbed:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 15:56_________________________________________________nie no żartowalem z tym :hi:

spam spamem ale panienkę to każdy później bedzie chciał dotknąć... więc loguje się jako pierwszy w kolejce :sexinbed:

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

czesc Maxito ja juz tak nie moge robic - :hi: , bo Krolu i Keżor się ze mnie śmieją, że spamerem jestem...

a co mi tam :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

czesc Maxito ja juz tak nie moge robic - :hi: , bo Krolu i Keżor się ze mnie śmieją, że spamerem jestem...

a co mi tam :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ello ziomki keżor widzę ze 22000 strona ci sie spodobała w takim tempie to moze 22000 strona za jakieś 30 lat pyknie to uzbieram na ta panienke :good:

tylko czy wy będziecie ją wtedy chcieli ogladać :polew: :polew: :polew:

ja niestety dwa dni bez kompa byłem i nie stety widzę że za dużo to sie tu nie podziało same stare osoby nikt nowy nie chce spamować.

keżor zaproszenie powysyłałeś ????

miszka82 git z tymi zaproszeniami z innych woj. idea jedna byle nas jak najwięcej pojechało tak więc zobaczymy jak tam inni przybędą a kotaktować sie z częstochową zaczne jak juz będzie tydzień przed żeby tam miejsce zarezerwowali dla nas i innych :gwizdanie:

Opublikowano

PANOWIE tak siedze na allegro i wyczailem to: http://moto.allegro.pl/item784561150_audi_s4_2_7_biturbo_abt.html#gallery

gadalem z gosciem, mowi, że wszysko GIT :good:, przyznal, że autko bylo bite w pupcie i że to widać jak się klapę otworzy,ale 24 000 PLN za Ese ? ? ? kur** chyba pojadę obczaić tego furacza bo aż mnie mierzi jak to widze, pytam gostka co tak tanio, a on mi mówi, że jak sie zdecyduje to jeszcze ponegocjować można, albo wętka ta fura albo przekladka z anglika albo spawany z 5 innych ale ja nie wiem napalilem sie.....DWADZIEŚCIA CZTERY TYSIĄCE ZA ESE 1999R

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Miszka, to napewno wielka skarbonka, napewno coś nie tak, bo za II lift zwykłego A4 w PB trzeba dać 20 tyś zl, najmniej oczywiście

a eSa za 24 tyś zł? NAPEWNO COŚ NIE TAK :naughty:

Opublikowano

Miszka, to napewno wielka skarbonka, napewno coś nie tak, bo za II lift zwykłego A4 w PB trzeba dać 20 tyś zl, najmniej oczywiście

fakt

fakt to bedzie wtedy jak się ją zobaczy :tongue4:

Opublikowano

fakt

fakt to bedzie wtedy jak się ją zobaczy :tongue4:

Max da Ci drugie 24tys kredytu, żeby wsadzić je w to auto.

Chyba , że sam sobie kredyt pochytasz, ale tak to przynajmniej Max będzie miał wykazywalność, że się stara :polew:

Opublikowano

WY SIĘ NIE ZNACIE !!!!! esssy są w tych cenach... cena kształtuje popyt... skoro nie ma popyty to cena idzie w dół... sami bankowcy a (prawie :tongue4:) inżynier od maszyn wam to musi mówić... na ese jest mało chętnych bo kto chce auto co pali 15l/100 km(przy ekonomicznej jeździe) ... a gaz do niej kosztuje 5-6 tysięcy...

Opublikowano

bo kto chce auto co pali 15l/100 km(przy ekonomicznej jeździe) ... a gaz do niej kosztuje 5-6 tysięcy...

Ja bym nie pogardził :tongue4:

Opublikowano

królu, NIKT nie sprzeda zadbanego auta z takie pieniądze

zresztą zapytaj na forum użytkownikow eSek, za ile kupili a ile wsadzili

nikt eSką nie jeździ jak emeryt :decayed:

Opublikowano

królu, NIKT nie sprzeda zadbanego auta z takie pieniądze

zresztą zapytaj na forum użytkownikow eSek, za ile kupili a ile wsadzili

nikt eSką nie jeździ jak emeryt :decayed:

to dlaczego na allegro ceny za esy wahają se od 24-30 tys. klubowa chyba stoi za 26 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

to kup :naughty:

Opublikowano

ooo ta która miszka wkleił tez jest klubowa i cena dla klubowiczów 23 tys...[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:12_________________________________________________

to kup :naughty:

pozostaje kwestia utrzymania... jak by paliwo było w normalnej cenie to życiu nie kupuje klekota...

Opublikowano

witam wszystkich wybieram sie jutro na spot w katowicach.bede pierwszy raz wiec prosze o miłe przyjecie. do zobaczenia mam nadzieje :embarrassed:

Opublikowano

witam wszystkich wybieram sie jutro na spot w katowicach.bede pierwszy raz wiec prosze o miłe przyjecie. do zobaczenia mam nadzieje :embarrassed:

zapraszamy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.