keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 na TVN Turbo fajny wyścig będzie Keżora z Krola S4 sie śmiej , ale teraz by wygrał :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Guru raczej nie :gwizdanie: bo by mi powiedział Keżor, ja myślę że trzeba coś takiego zrobić, chociaż jakieś extra fotki "w ruchu" albo w jakiś extra miejscach :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Keżor, ja myślę że trzeba coś takiego zrobić, chociaż jakieś extra fotki "w ruchu" albo w jakiś extra miejscach :gwizdanie: tak jak i z częstochowy powstały filmiki :polew:
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 na TVN Turbo fajny wyścig będzie Keżora z Krola S4 sie śmiej , ale teraz by wygrał :gwizdanie: why? cos masz zdupione no na chwile obecna jestem w Gda, a co chcesz muszelki ale we wtorek cisne na slask ale pociagiem, bo taniej wychodzi (studenckie bilety to szczyt sknerostwa) jednakze postaram sie jakos wpasc do was na spota a co do logow to teraz robie juz sobie sam i jak mozesz to zajzyj to Diagnostyki i rzuc okiem na moje logi
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 Guru raczej nie :gwizdanie: bo by mi powiedział Keżor, ja myślę że trzeba coś takiego zrobić, chociaż jakieś extra fotki "w ruchu" albo w jakiś extra miejscach :gwizdanie: nie no , nikt nie edytował moje posta , także Guru odpada , ale i tak go obserwuje a co do miejsc na fotki , to pobujam sie troche po kato i okolicach i poszukam jakichś ładnych kadrów przydała by sie jakaś haderedy kamera :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 22:21_________________________________________________ na TVN Turbo fajny wyścig będzie Keżora z Krola S4 sie śmiej , ale teraz by wygrał :gwizdanie: why? cos masz zdupione no na chwile obecna jestem w Gda, a co chcesz muszelki ale we wtorek cisne na slask ale pociagiem, bo taniej wychodzi (studenckie bilety to szczyt sknerostwa) jednakze postaram sie jakos wpasc do was na spota a co do logow to teraz robie juz sobie sam i jak mozesz to zajzyj to Diagnostyki i rzuc okiem na moje logi no , turbo szlak trafił :gwizdanie:a co do spota , to wpadaj kaj będziesz mieszkał to Ci powiem z kim sie możesz zabrać na logi jutro zerkne , bo teraz cisne w kime, wstaje o 3ciej
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 spoko loko jakbyco to wpadne Astra Izy, wiec z dojazdem nie bedzie problemu tylko nie wpadne w ten wtorek tylko ten za tydzien to daj znac do teslica, bo chetnie bym go tez zobaczyl i przejechal sie jego Golfikiem
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 narka Keżor taniec z gwiazdami się skończył więc idziesz spać
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 no to luz , a Teslicowi sam możesz dać znać przeciez dobra ja uciekam , nara Panowie
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 strzalka i do uslyszenia badz zobaczenia a do teslica sie odezwe SAM
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 narka Keżor taniec z gwiazdami się skończył więc idziesz spać nie oglądam tego gówna , zwłaszcza , że nie wiadomo które z dwójki to gwiazda wole ju ken dens zawsze sie jakieś ruchy podpatrzy
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Narka wszystkim Ja się zaopatrzyłem w browar i mogę siedzieć
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 też zawijam w wyrko niech nam się przyśnią aniołki :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_zawieszenie_1be_b5_avant-t123858.0.html cos dla Stanleya :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja też spadam w kime Co do zawiechy, to chyba trochę dziwnie tanio :gwizdanie: czy mi się wydaje
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja też spadam w kime Co do zawiechy, to chyba trochę dziwnie tanio :gwizdanie: czy mi się wydaje Nawet dla samych sprężyn by było warto się nią zainteresować :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja też spadam w kime Co do zawiechy, to chyba trochę dziwnie tanio :gwizdanie: czy mi się wydaje spadło z ceny dość sporo to już kolejna aukcja za tak niską kwotę, ciekawe w jakim to jest stanie
A-rek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 w tancu z gwiazdami to tylko ciekawa jest...................... Kasia Ginka ja też spadam w kime Co do zawiechy, to chyba trochę dziwnie tanio :gwizdanie: czy mi się wydaje no tanio, tanio. ciekawe w jakim stanie sa amorki ale za ta cene to nawet dla sprezyn warto :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 w tancu z gwiazdami to tylko ciekawa jest...................... Kasia Ginka ja też spadam w kime Co do zawiechy, to chyba trochę dziwnie tanio :gwizdanie: czy mi się wydaje no tanio, tanio. ciekawe w jakim stanie sa amorki ale za ta cene to nawet dla sprezyn warto :gwizdanie: Mam takie samo zdanie
Rekomendowane odpowiedzi