stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Stan założyłeś fele :gwizdanie: dystanse do przdu nizbędne :gwizdanie: a tył ? tył jest spoko, ale wsadze tez dystanse na tył, żeby poprawić rozstaw
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Stan założyłeś fele :gwizdanie: dystanse do przdu nizbędne :gwizdanie: a tył ? tył jest spoko, ale wsadze tez dystanse na tył, żeby poprawić rozstaw heheh to jeszcze zawiaś -60 i będzie wide&low
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Stan założyłeś fele :gwizdanie: dystanse do przdu nizbędne :gwizdanie: a tył ? tył jest spoko, ale wsadze tez dystanse na tył, żeby poprawić rozstaw heheh to jeszcze zawiaś -60 i będzie wide&low była sobie seria
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Stan założyłeś fele :gwizdanie: dystanse do przdu nizbędne :gwizdanie: a tył ? tył jest spoko, ale wsadze tez dystanse na tył, żeby poprawić rozstaw heheh to jeszcze zawiaś -60 i będzie wide&low była sobie seria a kupił tylko AVUSY i już mega rezacz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Stan założyłeś fele :gwizdanie: dystanse do przdu nizbędne :gwizdanie: a tył ? tył jest spoko, ale wsadze tez dystanse na tył, żeby poprawić rozstaw heheh to jeszcze zawiaś -60 i będzie wide&low była sobie seria a kupił tylko AVUSY i już mega rezacz :gwizdanie: kupił Avusy ale teraz będzie musiał porezać całego furacza pod te fele
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jutro przyjadę jeszcze na stali załóż chociaż na tył
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 jutro przyjadę jeszcze na stali je też nie dygaj Ziom,
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry.
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. niech jadą na letnich, wiesz ile się pojawi części do A4 po Bukowinie :polew:
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. niech jadą na letnich, wiesz ile się pojawi części do A4 po Bukowinie :polew: :polew:
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. niech jadą na letnich, wiesz ile się pojawi części do A4 po Bukowinie :polew: sory już kasuje posta :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. niech jadą na letnich, wiesz ile się pojawi części do A4 po Bukowinie :polew: sory już kasuje posta :polew: kasuj kasuj :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 przez 3 ostatnie dni to to tyle razy przymierzałem koła, ze czuję się jakbym był członkiem któregoś z zespołu F1 i miał z tego codziennie treningi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie: gra pozorów
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie: heheheh ja już na letnich przez 3 ostatnie dni to to tyle razy przymierzałem koła, ze czuję się jakbym był członkiem któregoś z zespołu F1 i miał z tego codziennie treningi :gwizdanie: Stanley to może otworzymy wsólnie wulkanizację?
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie: gra pozorów wasza czy OKA ?
OKO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie: gra pozorów wasza czy OKA ? nie wnikajmy kto kogo pozoruje [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:04_________________________________________________niech ktoś kupi ode mnie wzmachol ;( potrzebuje pieniędzy duuuuuuuuuużo bo zbieram na dopłate do S8
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 radził bym jadącym do bukowiny jeszcze tydzień pojeździć na stali. Choć pewnie niejeden rezacz postawi lans nad zdrowym rozsądkiem :gwizdanie: Wczoraj byłem w Nowym Targu i śniegu jest jeszcze duuuuuużo. A może jeszcze popadać bo jak by na to nie patrzeć to są góry. zadziwia mnie to Twoje zdystansowane podejście do tematu.... normalnie aż nie pasujesz do tych wszystkich szaleńców :gwizdanie: gra pozorów wasza czy OKA ? OKIEGO
Rekomendowane odpowiedzi