Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna dobrze że jestem z Moniką w pokoju ona jakaś spokojniejsza przynajmniej mam taką nadzieję
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: kędzior czy ty mi chesz podpaść :mysli: bo cie reka sprawiedliwości dosięgnie :polew: [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna co ty mnie bić chcesz ???? ale za co
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 hehe nie no Max tak tylko żartuję i przestrzegam przed Basią :gwizdanie: jak co to zawsze jej przytakuj :gwizdanie: :polew: ciekawa oferta dla tych którzy mają fajne fele http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_sruby_zabezpieczajace_do_kol_i_szpilki_fotki-t123985.0.html
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: kędzior czy ty mi chesz podpaść :mysli: bo cie reka sprawiedliwości dosięgnie :polew: [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ i znowu zjebka :polew: :polew: ty się nie śmiej bo jesteście razem w pokoju więc ty też możesz oberwać :polew: :polew: nie no nie przesadzaj... :gwizdanie: ja tam naszych brudów publicznie prać nie będę :polew: hehe nom ale tak dla zasady to wiesz Maxowi może się zebrać :polew: a zresztą czemu nie.... Maxowa jeszcze będzie mi wdzięczna co ty mnie bić chcesz ???? ale za co jak to za co? kontrolnie... żebyś nie kombinował
krolu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 fele zmienione tylko w passacie... w moim mi sie nie chciał a zdemotywowało mnie to że tam jest srebrna stalówka Keżor na spota nie jadę swoim chyba - jutro szarpaki zobaczymy co wyjdzie...
Maxito Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 hehe nie no Max tak tylko żartuję i przestrzegam przed Basią :gwizdanie: jak co to zawsze jej przytakuj :gwizdanie: :polew: ciekawa oferta dla tych którzy mają fajne fele http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_sruby_zabezpieczajace_do_kol_i_szpilki_fotki-t123985.0.html kupujemy na sółke szpilki po 45 zyla
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 hehe nie no Max tak tylko żartuję i przestrzegam przed Basią :gwizdanie: jak co to zawsze jej przytakuj :gwizdanie: :polew: ciekawa oferta dla tych którzy mają fajne fele http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalne_sruby_zabezpieczajace_do_kol_i_szpilki_fotki-t123985.0.html kupujemy na sółke szpilki po 45 zyla ja mam komplet śrub jedynie co to jak zakupię felunek to założe inne śruby zabezpieczające bo te co mam to jakieś takie proste
A-rek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 witam towarzystwo widze ze jakis luzny poniedzialek dzisiaj byl bo kilka stron musialem nadrobic :gwizdanie: ale oplacalo sie bo teledysk jest
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 witam towarzystwo widze ze jakis luzny poniedzialek dzisiaj byl bo kilka stron musialem nadrobic :gwizdanie: ale oplacalo sie bo teledysk jest jeszcze niejeden fajny teledysk byśmy ci mogli pokazać idę się drzemnąć
PiterA4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 fele zmienione tylko w passacie... w moim mi sie nie chciał a zdemotywowało mnie to że tam jest srebrna stalówka Keżor na spota nie jadę swoim chyba - jutro szarpaki zobaczymy co wyjdzie... jak tam na debie
krolu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 fele zmienione tylko w passacie... w moim mi sie nie chciał a zdemotywowało mnie to że tam jest srebrna stalówka Keżor na spota nie jadę swoim chyba - jutro szarpaki zobaczymy co wyjdzie... jak tam na debie ale gdzie ty dokładnie mieszkasz na Jabłoniowej? w tym pierwszym bloku ? [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:47_________________________________________________A co do logów, to musi na nie prezes rzucić okiem bo ja nie wiem jest coś nie tak ale co ..?
krolu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 no w tym pierwszym a od kiedy masz tą a4 -kę ? :mysli: ja generalnie to mam radar na a4 i na pewno bym ją zauważył :mysli:
PiterA4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 w wakacje bedzie dwa lata a ty do kogo tam jezdzisz?
krolu Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 w wakacje bedzie dwa lata a ty do kogo tam jezdzisz? do laski :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________ja kojarzę, że tam przy tym takim przejściu stało jakieś a4... na tym parkingu przy zakręcie, a w klubie od kiedy jesteś ? [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________od kiedy masz emblematy klubowe..
PiterA4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a co jest nie tak z logami [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 17:54_________________________________________________pare miesiecy a ramki mam z 6tygodni a ktora to moze ja znam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi