keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 A tak w ogóle to mierzyłem te 18-stki ASA ale kupa totalna jak dla mnie :gwizdanie: rozumiem , że z tyłu 18 a z przodu 17 te Twoja mają ładniejsze ranty , ale tamte rozmiarowo wyglądają lepiej ale jestem za 17kami , nie możesz mieć większych niż prezes
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Dla mnie w rozmiarze nie było jakiejś kolosalnej różnicy a moją są mega i jeśli będą większe to tylko takie i żadne inne Te ASA mają rant i to jest lipa dla felgi bo jest mniejsza.
Vinsent Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Witam szanownych kolegów Jednak się dzisiaj nie poznamy, bo cholerny urząd mi nie dał tablic na dziś a bez to tak troche lipnie podjechać do odbioru dopiero na jutro także jak coś to do następnego spotu Pozdro for all
Bulik Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 no i pojechałem brakło prądu ,chyba nie dojade do tych Kato nigdy....ide grzebac
Pucek Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 no i pojechałem brakło prądu ,chyba nie dojade do tych Kato nigdy....ide grzebac Ty się już nie tłumacz :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 siema chłopacy mam prośbę, wyślijcie liste fajnych utworków na 1-2 płytki CD Audio, czyli ok 30-40 utworków zaznaczam, że lubie większość rodzajów muzy oprócz: Heavy Metalu itp, D'n'B, Ogólnie cięzkich klimatów typu Qlimax najlepiej to jakiś Dancehall, R'n'B, jakiś dobry pop i ogólnie to co w radiu leci i jest na czasie to se z teledyskiem nagraj no to juz wczoraj widzialem i jest ok (ale ta w zlotym staniku to porazka ta druga jest lepsza, chyba w bialym) ale prosze o wiecej, bo w temacie o muzyce do auta to kupa jest totalna i lipa
Bulik Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 no i pojechałem brakło prądu ,chyba nie dojade do tych Kato nigdy....ide grzebac Ty się już nie tłumacz :gwizdanie: Jeeeeest klema mi wylatała taka pierdoła [przeca sie nie psują] ale juz mi sie niechce dojezdzac
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 A4 się nie psuje ja miałem na szczęście tylko dziurę w dolocie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Rafał no musiał byś widzieć to co ja :gwizdanie: nie do opisania są te fele nadrabiam spam...
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Rafał no musiał byś widzieć to co ja :gwizdanie: nie do opisania są te fele nadrabiam spam... No jak Kanar zrobił tą rundkę to też nie mogłem się napatrzeć [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:12_________________________________________________Zawijam się powoli spać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 uff przeczytałem spam, no tylko mnie niebyło i od razu głupoty o motoryzacji żeście pisali :polew: :polew: ja jeszcze z 20min i też będę zawijał o której jutro Rafał rezacie ? bo może bym podskoczył
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Gdzieś koło 16:30 ok to jak coś to będę pisał oczywiścię o ile mogę :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Gdzieś koło 16:30 ok to jak coś to będę pisał oczywiścię o ile mogę :gwizdanie: Spoko wpadaj
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Gdzieś koło 16:30 ok to jak coś to będę pisał oczywiścię o ile mogę :gwizdanie: Spoko wpadaj jeśli mi nic niewyskoczy (tak jak Bulikowi) to przybędę :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Spoko ja muszę tą gumę zrobić bo inaczej jadę bez auta do bukowiny :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Spoko ja muszę tą gumę zrobić bo inaczej jadę bez auta do bukowiny :gwizdanie: to śmigniemy na rowerach
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Spoko ja muszę tą gumę zrobić bo inaczej jadę bez auta do bukowiny :gwizdanie: to śmigniemy na rowerach Nie głupi pomysł
Kanar Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 nie czytam spamu bo to nie ma sensu nawet jutro postaram się jak najszybciej wpaść, zobaczymy jak mnie GPS poprowadzi
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 nie czytam spamu bo to nie ma sensu nawet jutro postaram się jak najszybciej wpaść, zobaczymy jak mnie GPS poprowadzi Masz już wszystko przygotowane do lamp no nie
Rekomendowane odpowiedzi