Seski Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dobry :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr.Stanley po mgr nie stawia się kropki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja kupiłem Finlandie + reedsy Stanley gratulacje [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 16:46_________________________________________________Jak coś to mogę zostać prezesem - i mogę wtedy nawet dać sobie w podpisie - że lubię spoty katowickie bardziej od gliwickich mgr z kropka to magazynier i nawiasem gratuluje mgr (bez kropka) stan
Kanar Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 to było wiadome że Stan sie obroni bo wiadomo kto trzymał kciuki ide odepać stresy z roboty
Bulczas Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Wróciłem do domu muszę się ogarnąć i jechać na jakieś zakupy bo nic nie mam a przy okazji przetestuje auto Gratulacje Stanley
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pan MAGISTER już pije..... możecie mu pogratulować krótki ten dzisiejszy dzień będzie miał :oklaski: musie sobie nicka zmienić na Mgr Stanley a gdzie wy tu widzicie kropkę po mgr
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ku***a , dół jak ch***j mam ... ;( co się stało?
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 ku***a , dół jak ch***j mam ... ;( co się stało? nie mam auta na zlot , nie wiadomo jeszcze co sie stało , po naprawie turbiny nie mam kasy , po c**ju zlot będzie nawet mnie nie stać wódki kupić , żeby sie za swoje najebać ;(
Adrenalina Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ku***a , dół jak ch***j mam ... ;( co się stało? nie mam auta na zlot , nie wiadomo jeszcze co sie stało , po naprawie turbiny nie mam kasy , po c**ju zlot będzie nawet mnie nie stać wódki kupić , żeby sie za swoje najebać ;( nie martw sie, nie braknie nam
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ku***a , dół jak ch***j mam ... ;( co się stało? nie mam auta na zlot , nie wiadomo jeszcze co sie stało , po naprawie turbiny nie mam kasy , po c**ju zlot będzie nawet mnie nie stać wódki kupić , żeby sie za swoje najebać ;( będzie dobrze wiesz że jak co to służymy pomocą
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 zgadza sie kezor nie braknie ty i tak malo mozesz :polew:
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 najbardziej mnie dołuje brak auta po to ten zlot jest , żeby pojechać i pokazać swoje autko ;(
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 najbardziej mnie dołuje brak auta po to ten zlot jest , żeby pojechać i pokazać swoje autko ;( na letnim się przylansujemy
diman Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 najbardziej mnie dołuje brak auta po to ten zlot jest , żeby pojechać i pokazać swoje autko ;( jak cie to pocieszy to mozesz moim podjechac
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 najbardziej mnie dołuje brak auta po to ten zlot jest , żeby pojechać i pokazać swoje autko ;( jak cie to pocieszy to mozesz moim podjechac nie pocieszy ale dzięki najbardziej mnie dołuje brak auta po to ten zlot jest , żeby pojechać i pokazać swoje autko ;( na letnim się przylansujemy w wakacje to ja już będe aurisem sie bujał
Maxito Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 siema z wieczora wkońcu udało mi sie opanować zerwany gwint w piaście gwintownik jedyne 75 pln :wallbash: no ale bedzie dla potomnych jak komóś się zrwie gwint zapraszam mogę pozyczyć audica wymyta wypastowana papućki zmienione diman mi tylko szpileczke jutro podrzuci i prujemy na bukowine keżor na marginesie nie kupuj fur z rejestracją WR takie kanciaże że głowa mała :no:
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 w wakacje to ja już będe aurisem sie bujał że niby tojotom?? siema Max
Maxito Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ale się cicho zrobiło wszyscy się pewnie pakuja
stanley Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 SIEMA !!! Od której strony mam czytać ten spam z gratulacjami ??? :mysli: PS. Szukam kierowcy na jutrzejszy wyjazd. Czekam na info do godz 22, jeśli nikt nie odpowie bede musiał przestał pić i tego byście nie chcieli :gwizdanie: A samopoczucie dopisuje
A-rek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 po pierwsze: po drugie: gratulacje panie magistrze :oklaski: po trzecie: przykra sprawa Kezor ale bedzie lepiej
keżor Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Szukam kierowcy na jutrzejszy wyjazd. Czekam na info do godz 22, jeśli nikt nie odpowie bede musiał przestał pić i tego byście nie chcieli :gwizdanie: A samopoczucie dopisuje ja mógłbym poprowadzić , to nie jest problem , ale ja bym wolał o 10tej jechać , ale pewnie Kędzior czy Krolu też opanują tą machine
Rekomendowane odpowiedzi