Kanar Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 czekam na deszcz.. nawaliłem tyle silikonu że jak przecieknie to to braknie mi słów
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 czekam na deszcz.. nawaliłem tyle silikonu że jak przecieknie to to braknie mi słów hehe a jak odgrzybianie poszło?
MAJKI Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ja chcę do domu hehe co trudno na II zmianie wysiedziec :gwizdanie: ale za to z rana sobie pospałeś Ja jestem wyje..ny jak koń po westernie a to dopiero poniedziałek nom w sobote tyle tańcowałeś że chyba koń na westernie mniej przebiegnie Ja ? :polew:
Bulczas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Panowie jak ktgos znajdzie licznik z polifta z fisem to dawac znac bo bede rezal. Nie mam prawie podswietlenia a jedna zarowka kosztuje 7,5 :wallbash:
Kanar Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 odgrzybianie hmmm kupiłem środek do odgrzybiania klimy no i jak popsikałem plantacje pod siedzeniem to najpierw urosła jak nienormalna.. (jak ktoś oglądał film "Ewolucja" to wie o czym mowa) a następnego dnia przestało śmierdzieć w aucie więc spokojnie wyprałem tapicere i nie ma śladu po grzybie
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 odgrzybianie hmmm kupiłem środek do odgrzybiania klimy no i jak popsikałem plantacje pod siedzeniem to najpierw urosła jak nienormalna.. (jak ktoś oglądał film "Ewolucja" to wie o czym mowa) a następnego dnia przestało śmierdzieć w aucie więc spokojnie wyprałem tapicere i nie ma śladu po grzybie jutro będziesz? zobaczymy lampki
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jeszcze dwie godziny :gwizdanie: hehe jedną noga już w domu jesteś
Kanar Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 bede ale po 20.30 bo mam II zmiane w robocie więc nie pękaj Stanley
MAJKI Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ja ? :polew: nom a jak Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie: ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie: ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie: ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie: ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Rozmawiałem z Dimanem i zapewniał mnie że filmik znajdzie się na forum
Pucek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 i dobrze nie ma się czego wstydzić :gwizdanie: ja spadam na nockę bajo
Rekomendowane odpowiedzi