Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:przebiegly: czekam na deszcz.. nawaliłem tyle silikonu że jak przecieknie to to braknie mi słów :blink:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:przebiegly: czekam na deszcz.. nawaliłem tyle silikonu że jak przecieknie to to braknie mi słów :blink:

hehe a jak odgrzybianie poszło?

Opublikowano

ja chcę do domu :confused4::wallbash:

hehe co trudno na II zmianie wysiedziec :gwizdanie: ale za to z rana sobie pospałeś :naughty:

Ja jestem wyje..ny jak koń po westernie a to dopiero poniedziałek :kwasny:

nom w sobote tyle tańcowałeś że chyba koń na westernie mniej przebiegnie :decayed:

Ja ? :mysli:

:polew: :polew:

Opublikowano

nom a jak :tongue4:

Opublikowano

Panowie jak ktgos znajdzie licznik z polifta z fisem to dawac znac bo bede rezal. Nie mam prawie podswietlenia a jedna zarowka kosztuje 7,5 :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ide jeździć :banan:

Opublikowano

ide jeździć :banan:

daj znać jak śmiga :naughty:

Opublikowano

odgrzybianie hmmm kupiłem środek do odgrzybiania klimy no i jak popsikałem plantacje pod siedzeniem to najpierw urosła jak nienormalna.. (jak ktoś oglądał film "Ewolucja" to wie o czym mowa) a następnego dnia przestało śmierdzieć w aucie więc spokojnie wyprałem tapicere i nie ma śladu po grzybie :naughty:

Opublikowano

odgrzybianie hmmm kupiłem środek do odgrzybiania klimy no i jak popsikałem plantacje pod siedzeniem to najpierw urosła jak nienormalna.. (jak ktoś oglądał film "Ewolucja" to wie o czym mowa) a następnego dnia przestało śmierdzieć w aucie więc spokojnie wyprałem tapicere i nie ma śladu po grzybie :naughty:

:good: jutro będziesz? zobaczymy lampki :cool1:

Opublikowano

jeszcze dwie godziny :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze dwie godziny :gwizdanie:

hehe jedną noga już w domu jesteś :decayed:

Opublikowano

bede ale po 20.30 bo mam II zmiane w robocie

więc nie pękaj Stanley :P

Opublikowano

nom a jak :tongue4:

Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum :polew:

Przynajmniej mam taką cichą nadzieje ze nikt tego nie nagrywał :gwizdanie:

Opublikowano

Kedzior ale przynjamniej nie musze puszczać przelewów zeby sie moj taniec nie ukazał na forum :polew:

ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale jak go zobaczyłem to sobie przynajmniej uświadomiłem dlaczego nieudaję mi się wyrwać laski na imprezach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:blink::shocked::polew: :polew:

Opublikowano

:tongue4::wink4:

Opublikowano

Rozmawiałem z Dimanem i zapewniał mnie że filmik znajdzie się na forum :decayed:

Opublikowano

i dobrze :naughty:

nie ma się czego wstydzić :gwizdanie:

ja spadam na nockę :)

bajo :hi:

Opublikowano

Ja też idę w kimę :hi: