gregory Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ide ku***a spać nawet nie pytajcie Keżorek mieliśmy nie pytać ale że byłem wtedy u ciebie to mnie to interesi co tam, jak tam. Co z twoją furą było w końcu ?
Kanar Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 KUR.A zaparowała.. ;( zachciało mi sie tiuningowych lamp a było wymienić tylko migacz Keżor - bez pytań
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 najlepiej w aucie nic nie rezac, to wtedy sie nic nie dupcy ( teoretycznie) po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego
gregory Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 najlepiej w aucie nic nie rezac, to wtedy sie nic nie dupcy ( teoretycznie) po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego Wyważ koła :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 najlepiej w aucie nic nie rezac, to wtedy sie nic nie dupcy ( teoretycznie) po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego Wyważ koła :gwizdanie: wyważone chyba, że ciul, a nie wulkanizator :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 00:17_________________________________________________mykam spać, jutro znowu arbeit
gregory Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 najlepiej w aucie nic nie rezac, to wtedy sie nic nie dupcy ( teoretycznie) po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego Wyważ koła :gwizdanie: wyważone chyba, że ciul, a nie wulkanizator :gwizdanie: Może z oponą coś nie tak też się zdarza. Sprawdź czy nie na niej żadnych buł. Ja spadam do wyra bo późno już
Bulczas Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 z rana ide ku***a spać nawet nie pytajcie aż tak źle To może ja wrócę jednak do serii :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Stan po tym jak Ci koła na odwrót pozakładali (prawe na lewe i lewe na prawe) to trudno mieć o nich dobre zdanie raczej ide obadać lampy po raz ostatni (mam nadzieję)
Miszka82 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego a może są po prostu no....ten.....yyyyyy krzywe
stanley Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego a może są po prostu no....ten.....yyyyyy krzywe ósemki
Miszka82 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego a może są po prostu no....ten.....yyyyyy krzywe ósemki ósemki mogą być, gorzej jak będą kwadraty
keżor Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego a może są po prostu no....ten.....yyyyyy krzywe ósemki może trafiłeś na nierówny dystans , zdarza sie najlepszym tokarzom , albo Ci tarcze hamulcowe zwichrowało ? a co do mojej fury , to niestety riplej sprzed tygodnia , także winne jest coś innego niż turbina, mam już jednego kandydata, ale nie będe pisał dopóki sie nie upewnie i nie rozeznam. bo chyba ktoś będzie musiał oddać mi kase za dwa turba i naprawe silnika
Miszka82 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 po zmienie fel ja mam czasem jakieś wibracje i nie wiem od czego a może są po prostu no....ten.....yyyyyy krzywe ósemki może trafiłeś na nierówny dystans , zdarza sie najlepszym tokarzom , albo Ci tarcze hamulcowe zwichrowało ? a co do mojej fury , to niestety riplej sprzed tygodnia , także winne jest coś innego niż turbina, mam już jednego kandydata, ale nie będe pisał dopóki sie nie upewnie i nie rozeznam. bo chyba ktoś będzie musiał oddać mi kase za dwa turba i naprawe silnika co za patologia i weź tu naprawiaj auto, nigdy nie wiadomo co ci zdupcą, to tak jak Akjamowi w ASO źle rozrząd wymienili bo to Polska...nie elegancja Francja
Pucek Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Keżorek, a co jest z gracjanem? bo zauważyłem że wszystkie swoje wątki każe usuwać i wywalił wszystko z profilu :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Co za sk***ysyny normalnie tak jak moje bratu źle poskładał rozrząd mechanik i silnik szlak trafił
Kanar Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 no to słowem przeje.. z tymi mechaniorami ja dziś jak podjade na spota to poprosze o ekspertyze bo dziwnie mi silnik brzmi i mam wrażenie że jedna rolka mi sie kończy
Rekomendowane odpowiedzi