Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 <kabak>zawsze chcialem miec takie pomieszczenie w domu <kabak>male, czarne <kabak>dzwiekoszczelne <kabak>gdzie moge wejsc <kabak>zamknac sie <kabak>krzyknac na caly glos "KURRRWAAAA" i wyjsc różnie można to rozumieć [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 12:52_________________________________________________masz te opony ziom ? bylem dziś w Kato ale musiałem się ewakuować :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 dziś chyba nie będe miał , bo wsumie te oponki mam na prosiakach , a ich nie sprzedaje a jak jechałem clio do wulkanizacji to uświadomiłem sobie że 12 kół nie da rady włożyć do auta
Kanar Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami
keżor Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami to troche za drogo jak na napinacz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami to troche za drogo jak na napinacz :gwizdanie: nawet bardzo drogo.. podobno do mnie kosztuje 230 zł...
Maxito Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 ale za***ista pogoda niech to szlag nic mi się nie chce
Patrikos28 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 co tak narzekasz na pogodę Max :gwizdanie: lepsza taka niż śniegi i mrozy
stanley Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 jutro mam podjechać do Sosnowca na ul. Plonów 20, mają mieć dostawę opon i może zrobię po prostu wymianę na profil 45 i zoabczymy co wtedy Zna ktoś tą wulkanizację? widzę, że mają troche opon wystawionych na allegro
Bulczas Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 jutro mam podjechać do Sosnowca na ul. Plonów 20, mają mieć dostawę opon i może zrobię po prostu wymianę na profil 45 i zoabczymy co wtedy Zna ktoś tą wulkanizację? widzę, że mają troche opon wystawionych na allegro Byłem tam kiedyś oglądać opony. Oponki mają spoko ale ceny z kosmosu :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 http://allegro.pl/item976588611_oryginalny_napinacz_paska_audi_a4_tdi_01r.html tu oryginał na allegro.. bo wiadomo że zamienniki mnie nie interesują jeśli chodzi o silnik. w ASO mi nikt nie odbiera więc nie mam jak porównać części chociaż teraz to już może nawet nie chce wiedzieć
krolu Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 http://allegro.pl/item976588611_oryginalny_napinacz_paska_audi_a4_tdi_01r.html tu oryginał na allegro.. bo wiadomo że zamienniki mnie nie interesują jeśli chodzi o silnik. w ASO mi nikt nie odbiera więc nie mam jak porównać części chociaż teraz to już może nawet nie chce wiedzieć a może sama rolka jest krzywa za 50 zl...
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 jutro mam podjechać do Sosnowca na ul. Plonów 20, mają mieć dostawę opon i może zrobię po prostu wymianę na profil 45 i zoabczymy co wtedy Zna ktoś tą wulkanizację? widzę, że mają troche opon wystawionych na allegro ja tam kiedyś byłem ale nie pamiętam, mieszkałem na tej ulicy :gwizdanie: 100 m od tej wulkanizacji.... ale wiocha nie no żart
A-rek Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 panowie i pani moje autko rowniez od 2 dni unieruchomione ale jutro juz skladam do kupy Kanar no troche ten napinacz kosztuje ale to ori, ja niedawno to samo zmienialem ale za rolke dalem 230 zl (zamiennik), a teraz zalatwil bym sobie jeszcze taniej.
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dawno tutaj niebyło obrazków... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dawno tutaj niebyło obrazków... :gwizdanie: Dawno to tu nie było porządnego spamu :gwizdanie:Spadam do roboty :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 nom racja mało stronek leci ostatnio, widocznie jakieś wiosenne zmęczenie uu współczucia
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 dawno tutaj niebyło obrazków... :gwizdanie: nr 6 licząc od lewej
Rekomendowane odpowiedzi