Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
<kabak>zawsze chcialem miec takie pomieszczenie w domu

<kabak>male, czarne

<kabak>dzwiekoszczelne

<kabak>gdzie moge wejsc

<kabak>zamknac sie

<kabak>krzyknac na caly glos "KURRRWAAAA" i wyjsc

:polew:

różnie można to rozumieć :naughty::polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 12:52_________________________________________________masz te opony ziom ? bylem dziś w Kato ale musiałem się ewakuować :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś chyba nie będe miał , bo wsumie te oponki mam na prosiakach , a ich nie sprzedaje

a jak jechałem clio do wulkanizacji to uświadomiłem sobie że 12 kół nie da rady włożyć do auta :)

Opublikowano
:hi: zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami :disgust:
Opublikowano

:hi: zostawiłem fure u mechanika.. podobno nikt jeszcze nie przyjechał z napinaczem w takim stanie, no i cena napinacza 405zł.. zajebiaszczy wydatek tuż przed świętami :disgust:

to troche za drogo jak na napinacz :gwizdanie:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

i haratacz powrócił z pracy, siemka :hi:

Opublikowano

to troche za drogo jak na napinacz :gwizdanie:

nawet bardzo drogo.. podobno do mnie kosztuje 230 zł...
Opublikowano

:hi:

ale za***ista pogoda niech to szlag

nic mi się nie chce

Opublikowano

jutro mam podjechać do Sosnowca na ul. Plonów 20, mają mieć dostawę opon i może zrobię po prostu wymianę na profil 45 i zoabczymy co wtedy

Zna ktoś tą wulkanizację? widzę, że mają troche opon wystawionych na allegro

Opublikowano

jutro mam podjechać do Sosnowca na ul. Plonów 20, mają mieć dostawę opon i może zrobię po prostu wymianę na profil 45 i zoabczymy co wtedy

Byłem tam kiedyś oglądać opony. Oponki mają spoko ale ceny z kosmosu :gwizdanie:
Opublikowano
http://allegro.pl/item976588611_oryginalny_napinacz_paska_audi_a4_tdi_01r.html tu oryginał na allegro.. bo wiadomo że zamienniki mnie nie interesują jeśli chodzi o silnik. w ASO mi nikt nie odbiera więc nie mam jak porównać części chociaż teraz to już może nawet nie chce wiedzieć :wink4:
Opublikowano

http://allegro.pl/item976588611_oryginalny_napinacz_paska_audi_a4_tdi_01r.html tu oryginał na allegro.. bo wiadomo że zamienniki mnie nie interesują jeśli chodzi o silnik. w ASO mi nikt nie odbiera więc nie mam jak porównać części chociaż teraz to już może nawet nie chce wiedzieć :wink4:

a może sama rolka jest krzywa za 50 zl...
Opublikowano

ja tam kiedyś byłem ale nie pamiętam, mieszkałem na tej ulicy :gwizdanie: 100 m od tej wulkanizacji.... ale wiocha :polew:

nie no żart

Opublikowano

:hi: panowie i pani

moje autko rowniez od 2 dni unieruchomione ale jutro juz skladam do kupy :)

Kanar no troche ten napinacz kosztuje ale to ori, ja niedawno to samo zmienialem ale za rolke dalem 230 zl (zamiennik), a teraz zalatwil bym sobie jeszcze taniej.

Opublikowano

no to meczyk :naughty: i :beer1:

Opublikowano

dawno tutaj niebyło obrazków...

:gwizdanie:

3173700840_567bf2eddb.jpg

Opublikowano

dawno tutaj niebyło obrazków...

:gwizdanie:

3173700840_567bf2eddb.jpg

Dawno to tu nie było porządnego spamu :gwizdanie:

Spadam do roboty :gwizdanie: