akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miszka ja zaraz wyjeżdżam z domu i jak się tylko zorganziuje dojazd to wpadnę na parapetówę. Twoja w domu? Żeby nie oszalała jak nagle się wszyscy zjawimy przed świetami...
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Al Bielska 143c przeciez to adres browaru tyskiego :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 co tu za impreza sie szykuja a ja nic nie wiem ? :evil: :evil:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 co tu za impreza sie szykuja a ja nic nie wiem ? :evil: :evil: u miszki cza kuchnie poskaldac do konca
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 co tu za impreza sie szykuja a ja nic nie wiem ? :evil: :evil: u miszki cza kuchnie poskaldac do konca To oficjalny powód... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 co tu za impreza sie szykuja a ja nic nie wiem ? :evil: :evil: u miszki cza kuchnie poskaldac do konca to ja wezmę młotek :evil:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 co tu za impreza sie szykuja a ja nic nie wiem ? :evil: :evil: u miszki cza kuchnie poskaldac do konca to ja wezmę młotek :evil: wez przyda sie do obrony jak nas miszki zona bedzie scigac po osiedlu :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mojej nie ma nie no spokojnie sobie ta kuchnie zrob nie bede ci przeszkadzal ani twoim fachowca wpadne jak bedziesz mial gotowe a narazie spadam cos u siorki podlubac do pozniej
keżor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czy wyszliśmy już z podziemia ? tak , jeżeli nie będzie padać to jesteśmy u góry
Kanar Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 w końcu mam sensowne zakończenie tłumika jeszcze tylko czekam na wzmacniacz i bedzie komplet przed świętami
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja jeszcze dziś i jutro do roboty :sick3:
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja już kończe a we wtorek mam szanse do Was przyjechać - wiem, wiem - smutna dla Was wiadomość
Maxito Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja już kończe a we wtorek mam szanse do Was przyjechać - wiem, wiem - smutna dla Was wiadomość to ja nie jade
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja już kończe a we wtorek mam szanse do Was przyjechać - wiem, wiem - smutna dla Was wiadomość Jakimś nowym nabytkiem
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no co Ty - Rafał - że niby jakim ? że niby za co ? i że niby po co [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 13:08_________________________________________________mówiłem już wielokrotnie - nie zmianiam fury dopóki nie będzie mnie stać na A5 a do tego jeszcze mega daleko [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 13:09_________________________________________________dlatego we wtorek nic nowego nie zobaczycie - dalej mój czarny gnojowóz
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no co Ty - Rafał - że niby jakim ? że niby za co ? i że niby po co No bo widziałem ogłoszenie i teraz doczytałem w Twoim wątku że nie sprzedałeś. Ale jeśli nie sprzedałeś to dobrze [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 13:11_________________________________________________ dlatego we wtorek nic nowego nie zobaczycie - dalej mój czarny gnojowóz :decayed Nie przyjeżdżaj bo frekwencja nam spadnie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi