gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ty elvis co ty pierwszy raz z laska byles sam na sam czy co ze takie zwierzenia nam serwujesz cos mi sie wydaje ze prawiczek jestes No właśnie napisałem, że smakosz jakiś
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja kiedyś widziałem jedną prostytutke na ulicy :gwizdanie: i jaka byla
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja kiedyś widziałem jedną prostytutke na ulicy :gwizdanie: WOW
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz? Czaje... czaje, marzenie każdego faceta, ale i tak myślę że nie warto się zniżać do poziomu tych "kobiet lekkich obyczajów" no i git też tak sądzę, ale rózne pomysły sa na wieczorze kawalerskim;) chyba sami wiecie o co chodzi, wystarczy zobaczyć foto główne tego forum wątku....
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz? Czaje... czaje, marzenie każdego faceta, ale i tak myślę że nie warto się zniżać do poziomu tych "kobiet lekkich obyczajów" ale zasadniczy
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja kiedyś widziałem jedną prostytutke na ulicy :gwizdanie: WOW toś jest gość
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a ja kiedyś widziałem jedną prostytutke na ulicy :gwizdanie: o ty świntuchu jeden feeeeeeeeeeeee :polew: :polew:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 gregor weź se otwórz to foto w czarnym komplecie z pończochami i pomyśl że taka lalka wychodzi i przechodzi jak siedzisz w fotelu przechodzi 50cm obok Twojego nosa i tuż przed Tobą sięga po fajki leżące na stole oczywiście robi to tak że mozesz się przywitać sie z jej ...... oczyma swoimi i jakbys miał dłuższy język lub nos to i ta częścią ciała.... i czym myślisz w tej sytuacji? :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:13_________________________________________________nie 500zl tylko 150zł a jej kolezanka drugi tyle... za 10godzin.... stukasz gdzie chcesz i ile chcesz a fr bez gumki....z połyk.... czaisz?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________nie rekalmuję tylko taki temacik sie nawiązał jakoś ty elvis co ty pierwszy raz z laska byles sam na sam czy co ze takie zwierzenia nam serwujesz cos mi sie wydaje ze prawiczek jestes zgadleś - żona corka i nadal prawiczek - dokladnie tak jak piszesz;0 heheheh a co ja cie znam czy cos wstawiasz nam tu jakies dziwki i mamy sie podniecac jaki ty kozak jestes i jakie ty to imprezy dla kumli nie organizujesz
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ale temat bedzie jutro spamu :gwizdanie: ide trzymajcie sie Jak Keżor tu wpadnie to pomyśli, że pomylił fora i trafił na www.smakowity-kąsek.pl
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no dokladnei konie ze świntuszeniem, bbo jeszcze się wam przyśni [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:25_________________________________________________no swoja drogą ciekawe czy one maja swoje forum?
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 rozbraja mnie ten temat kędzior będzie żałował że pojechał do rodzinki [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:27_________________________________________________i koniec tematu :gwizdanie: dobry wieczór ! Cześć Basiu...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :gwizdanie: dobry wieczór ! siemano Blądi
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :gwizdanie: dobry wieczór ! o mężatka przyszła :kox: :kox: świruję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis to teraz rozumiem. Wpadłeś tu kliknąłeś rozwiń zwijak, zobaczyłem jakąś kur*wkę i pomyślałeś że my tu takie tematy prowadzimy normalnie no i zagadałeś mając nadzieję, że będzie to dobry bajer
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 cześć Pucuś ... co tu sie dzieje do diaska
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :gwizdanie: dobry wieczór ! o mężatka przyszła :kox: :kox: świruję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie pij więcej Królu [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:29_________________________________________________ cześć Pucuś ... co tu sie dzieje do diaska a widzisz Basiu, chłopcy zaczęli trochę nie na miejscu temat :gwizdanie: świntuchy jedne :>
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :gwizdanie: dobry wieczór ! o mężatka przyszła :kox: :kox: świruję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nie pij więcej Królu ja jestem trzeźwy - niestety :embarrassed:
Rekomendowane odpowiedzi