Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 grdgory masz mnie za opóźnionego?
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a widzisz Basiu, chłopcy zaczęli trochę nie na miejscu temat :gwizdanie: świntuchy jedne :> Lepiej nie czytaj - nie warto :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:30_________________________________________________ grdgory masz mnie za opóźnionego? bez takich...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis to teraz rozumiem. Wpadłeś tu kliknąłeś rozwiń zwijak, zobaczyłem jakąś kur*wkę i pomyślałeś że my tu takie tematy prowadzimy normalnie no i zagadałeś mając nadzieję, że będzie to dobry bajer kozak bo na forum przy kompie siedzi zona spi a na spoty jakos nie podjezdza zeby sie przedstawic
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 :gwizdanie: dobry wieczór ! Kłaniam się
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra koniec tematu bo gregory już zaczyna marzyć na jawie widzę [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:32_________________________________________________diman uwierz mi że chcę przyjechać na spocik może sie w końcu uda zależy mi na poznaniu was wszystkich z tych stron
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elvis, Tobie to chyba żona dawno nie dała a kolega to pewnie będzie Ci wdzięczny za te wszystkie egzotyczne choroby :gwizdanie: btw... stanley to już dobre pare lat korzysta z mieszkanka na Sokolskiej i zlamanego grosza nie wydal trzeba wiedzieć jak sie ustawić
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło.....
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie: właśnie... mam nadzieję, że Basia nie nadrabia spamu bo się zawstydzę :embarrassed:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie: gdzie
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie: No niestety wysłałem to zanim zauważyłem...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... jakos mi sie nie wydaje ale spoko
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :polew: czekałem tylko na to ... czekałem.. :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 elvis, Tobie to chyba żona dawno nie dała a kolega to pewnie będzie Ci wdzięczny za te wszystkie egzotyczne choroby :gwizdanie: btw... stanley to już dobre pare lat korzysta z mieszkanka na Sokolskiej i zlamanego grosza nie wydal trzeba wiedzieć jak sie ustawić no myśle że to nie miejsce żeby o "dawaniu" rozmawiać, poza tym ja nie patrzę na to jak na dawanie bo to trochę inaczej się chyba winno nazywać, poza tym tak dobrze jeszcze się nie znamy żebym się spowiadał z moich intymnych spraw, prawda??? a poza tym nie czytasz całosci chyba a dziwne osądy wypuszczasz....polecam lekturę i później udział w wyskusji a jak sie poznamy aż tak dobrze to może żona moja wyrazi chęć na spowiedź przed Twoją szanowną osobą- mozemy sie tak umówić?
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie: właśnie... mam nadzieję, że Basia nie nadrabia spamu bo się zawstydzę :embarrassed: Łehehehehehe ty Kozaku
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :polew: i ze 20 kutasów miała przed nim to tez luzik
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... jakos mi sie nie wydaje ale spoko nie wydaje ale co???
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ze grubo się tu robi.... dajcie se luzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo poleca kwadraty !!!!!! A co do tych 20 kutasów - to co mi tam- żenić się z nią nie będę
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :polew: i ze 20 kutasów miała przed nim to tez luzik Tego dnia
Rekomendowane odpowiedzi