Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a widzisz Basiu, chłopcy zaczęli trochę nie na miejscu temat :gwizdanie:

świntuchy jedne :>

Lepiej nie czytaj - nie warto :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:30_________________________________________________

grdgory masz mnie za opóźnionego?

bez takich... :cool1:
Opublikowano

Elvis to teraz rozumiem. Wpadłeś tu kliknąłeś rozwiń zwijak, zobaczyłem jakąś kur*wkę i pomyślałeś że my tu takie tematy prowadzimy normalnie :polew: no i zagadałeś mając nadzieję, że będzie to dobry bajer :decayed:

kozak bo na forum przy kompie siedzi zona spi a na spoty jakos nie podjezdza zeby sie przedstawic :rolleyes:

Opublikowano

:gwizdanie:

dobry wieczór !

Kłaniam się :thankyou2:

Opublikowano

dobra koniec tematu bo gregory już zaczyna marzyć na jawie widzę :decayed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:32_________________________________________________diman uwierz mi że chcę przyjechać na spocik może sie w końcu uda zależy mi na poznaniu was wszystkich z tych stron

Opublikowano

Gregor, zachowuj się, Kobiety są między nami... :gwizdanie:

Opublikowano

elvis, Tobie to chyba żona dawno nie dała :tongue4:

a kolega to pewnie będzie Ci wdzięczny za te wszystkie egzotyczne choroby :gwizdanie:

btw... stanley to już dobre pare lat korzysta z mieszkanka na Sokolskiej i zlamanego grosza nie wydal :kox:

trzeba wiedzieć jak sie ustawić :grzywa:

Opublikowano

ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... :wallbash:

Opublikowano

właśnie... mam nadzieję, że Basia nie nadrabia spamu bo się zawstydzę :embarrassed: :embarrassed:
Opublikowano

gdzie :patrzy:

Opublikowano

No niestety wysłałem to zanim zauważyłem... :bag:

Opublikowano

ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... :wallbash:

jakos mi sie nie wydaje ale spoko :przebiegly:

Opublikowano

Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :mysli:

czekałem tylko na to ... czekałem.. :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

elvis, Tobie to chyba żona dawno nie dała :tongue4:

a kolega to pewnie będzie Ci wdzięczny za te wszystkie egzotyczne choroby :gwizdanie:

btw... stanley to już dobre pare lat korzysta z mieszkanka na Sokolskiej i zlamanego grosza nie wydal :kox:

trzeba wiedzieć jak sie ustawić :grzywa:

no myśle że to nie miejsce żeby o "dawaniu" rozmawiać, poza tym ja nie patrzę na to jak na dawanie bo to trochę inaczej się chyba winno nazywać, poza tym tak dobrze jeszcze się nie znamy żebym się spowiadał z moich intymnych spraw, prawda???

a poza tym nie czytasz całosci chyba a dziwne osądy wypuszczasz....polecam lekturę i później udział w wyskusji a jak sie poznamy aż tak dobrze to może żona moja wyrazi chęć na spowiedź przed Twoją szanowną osobą- mozemy sie tak umówić? :naughty:

Opublikowano

właśnie... mam nadzieję, że Basia nie nadrabia spamu bo się zawstydzę :embarrassed: :embarrassed:

Łehehehehehe ty Kozaku :polew:

Opublikowano

i ze 20 kutasów miała przed nim to tez luzik

Opublikowano

jakos mi sie nie wydaje ale spoko :przebiegly:

nie wydaje ale co???

Opublikowano

ze grubo się tu robi.... dajcie se luzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo poleca kwadraty !!!!!!

A co do tych 20 kutasów - to co mi tam- żenić się z nią nie będę

Opublikowano

i ze 20 kutasów miała przed nim to tez luzik

Tego dnia :decayed: