Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... :wallbash:

jakos mi sie nie wydaje ale spoko :przebiegly:

nie wydaje ale co???

kazda wymówka jest dobra :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale jesteście ... od razu rozwolnienie... co mnei jej problrmu żoładkowo-odbytnicze interesuja heheheheh :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ze grubo się tu robi.... dajcie se luzu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo poleca kwadraty !!!!!!

A co do tych 20 kutasów - to co mi tam- żenić się z nią nie będę

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

elvis, Tobie to chyba żona dawno nie dała :tongue4:

a kolega to pewnie będzie Ci wdzięczny za te wszystkie egzotyczne choroby :gwizdanie:

btw... stanley to już dobre pare lat korzysta z mieszkanka na Sokolskiej i zlamanego grosza nie wydal :kox:

trzeba wiedzieć jak sie ustawić :grzywa:

no myśle że to nie miejsce żeby o "dawaniu" rozmawiać, poza tym ja nie patrzę na to jak na dawanie bo to trochę inaczej się chyba winno nazywać, poza tym tak dobrze jeszcze się nie znamy żebym się spowiadał z moich intymnych spraw, prawda???

a poza tym nie czytasz całosci chyba a dziwne osądy wypuszczasz....polecam lekturę i później udział w wyskusji a jak sie poznamy aż tak dobrze to może żona moja wyrazi chęć na spowiedź przed Twoją szanowną osobą- mozemy sie tak umówić? :naughty:

nie spinaj sie tak kolego :wink4:

poza tym jestem na bierząco i to bynajmniej nie są osądy, a raczej podsumowanie Twoich szokujących mnie wypowiedzi :blink:

:polew: :polew:

Opublikowano

Elvis, a pomyśl sobie, jak taka laska z jedrną pupcią ma rozwolnienie, jakie musi kupy walić :mysli:

:polew: :polew: :polew:

czekałem tylko na to ... czekałem.. :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

poległem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale zawsze coś mi na przeszkodzie stoi;) to praca to sklep i tak w koło..... :wallbash:

nie wydaje ale co???

a niby czemu mam sie wymawiać???? nie jarzę przecież nie mam powodu żeby nie przyjechac no chyba co nie??? chce ale od marca sklep jeszcze rowadze i czasu mału... ale przyjade chcę - muszę;)

Opublikowano

Opublikowano

śmiejesz się z kwadratów czy z tego drugiego? :gwizdanie:
Opublikowano

poza tym jestem na bierząco i to bynajmniej nie są osądy, a raczej podsumowanie Twoich szokujących mnie wypowiedzi :blink:

Ty se Baśka lepiej poczytaj co nasz skromny Krolu wypisywał :polew: :polew:

Opublikowano

nie wydaje ale co???

a niby czemu mam sie wymawiać???? nie jarzę przecież nie mam powodu żeby nie przyjechac no chyba co nie??? chce ale od marca sklep jeszcze rowadze i czasu mału... ale przyjade chcę - muszę;)

zapraszamy chcialbym poznac takiego kozaka moze sie jeszcze raz ozenie to bys mi taki wieczor kawalerski zorganizowal :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

śmiejesz się z kwadratów czy z tego drugiego? :gwizdanie:

drogo by Cie wyszło gdybyś chciał sie z nią żenić :polew: :polew:

Opublikowano

szokujących ?? Adrenamilna rozwiń temat?? co takiego szokującego??? bardziej niż fota d*py w stringach na początku każdej strony teo wątku..... wyprowadz mnie z błędu bo moze sie pogubilem.... :embarrassed: chyba ze to zakonnica i spowiada sie wlaśnie u księdza na zachrystii :naughty: tylko jej sie cos podnioslo na plecy....

Opublikowano

ej ej ciiiiiii :gwizdanie:
Opublikowano

spoko widzialam ...

ale Krolu by mnie nie chciał, bo bym mu redsy spijałam :kox:

Opublikowano

hej wystraczy że na ten wieczor przyjdziesz heheheh i juz po co się żenic ;) ale to już kwestia podejścia bo ja to raczej bym podziękowal za tych Pań obsługe;0

Opublikowano

Basia, czy mi się wydaje czy Ty chcesz z nami o tego typu sprawach trochę podyskutować? :decayed:

Opublikowano

spoko widzialam ...

no co ty wszystkie bym ci oddał, żebyś bardziej uległa była :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

szokujących ?? Adrenamilna rozwiń temat?? co takiego szokującego??? bardziej niż fota d*py w stringach na początku każdej strony teo wątku..... wyprowadz mnie z błędu bo moze sie pogubilem.... :embarrassed: chyba ze to zakonnica i spowiada sie wlaśnie u księdza na zachrystii :naughty: tylko jej sie cos podnioslo na plecy....

Ty mnie nie wkurzaj .... :gwizdanie:

bo tego księdza to ja dobrze znam :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no co Krolu jest gość;) pisze co myśli i git;) do Ciebie pierwszego podejdę na spocie;) jak już tam dojadę

Opublikowano

spoko widzialam ...

no co ty wszystkie bym ci oddał, żebyś bardziej uległa była :decayed: :decayed: :decayed:

:naughty:

Basia, albo mi się wydaje albo Królu czuje do Ciebie mięte :>

Stanley, dobranoc :polew: