Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie spinaj sie tak kolego poza tym jestem na bierząco i to bynajmniej nie są osądy, a raczej podsumowanie Twoich szokujących mnie wypowiedzi :polew: Ty se Baśka lepiej poczytaj co nasz skromny Krolu wypisywał :polew: spoko widzialam ... ale Krolu by mnie nie chciał, bo bym mu redsy spijałam no co ty wszystkie bym ci oddał, żebyś bardziej uległa była :decayed: Basia, albo mi się wydaje albo Królu czuje do Ciebie mięte :> Stanley, dobranoc Pucek :disgust: :disgust: nie przeginaj
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna wypij coś z nami i pójdź na imprezę, a zobaczysz jak się bawi A4 klub Królu, przecież wiadomo że żartowałem
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu jesteś gość :good:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:54_________________________________________________ jestem no to będzie wp***dol
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Stanley, dobranoc Stanley pewnie wypatruje przez okno prostytutek
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek z chęcią ale żona i córeczka mała w domku a mało mam czasu przez pracę i sklep dla nich to może jak bedzie czas to sie na spocik urwę ale poza tym chyba juz nei bardzo....
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna bo to ja stoje tyłem :nabijasie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jestem ile Basi zostało tego wina? Stanley, dobranoc Stanley pewnie wypatruje przez okno prostytutek myślisz że nasz MAGISTER INŻYNIER jest aż tak zboczony ?
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek z chęcią ale żona i córeczka mała w domku a mało mam czasu przez pracę i sklep dla nich to może jak bedzie czas to sie na spocik urwę ale poza tym chyba juz nei bardzo.... To ty biedniejszy niż żebrak jesteś skoro czasu nie masz wogóle :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek z chęcią ale żona i córeczka mała w domku a mało mam czasu przez pracę i sklep dla nich to może jak bedzie czas to sie na spocik urwę ale poza tym chyba juz nei bardzo.... to jak ty zorganizujesz ten wieczor kumplowi jak ty taki zarobiony jestes
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jestem ile Basi zostało tego wina? Stanley, dobranoc Stanley pewnie wypatruje przez okno prostytutek myślisz że nasz MAGISTER INŻYNIER jest aż tak zboczony ? Pucek nie pytaj, ma sie ku końcowi ;( ;(
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna bo to ja stoje tyłem :nabijasie: to proponuję na solarium iść inne bo pod posladkami masz blade ślady;) a depilacja widzę u Ciebie okey;0
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na komorze napierdzielam, szukam na google zdjęcia kupy.
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na komorze napierdzielam, szukam na google zdjęcia kupy. :sick3: nie chcesz mnie bić to dobrze
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna bo to ja stoje tyłem :nabijasie: to proponuję na solarium iść inne bo pod posladkami masz blade ślady;) a depilacja widzę u Ciebie okey;0 :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek z chęcią ale żona i córeczka mała w domku a mało mam czasu przez pracę i sklep dla nich to może jak bedzie czas to sie na spocik urwę ale poza tym chyba juz nei bardzo.... to jak ty zorganizujesz ten wieczor kumplowi jak ty taki zarobiony jestes no i tu jest problem nie mam czasu innych pann poszukać...;/[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:59_________________________________________________poza tym jakoś tyłek nieforemny
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 heheheh tym bardziej śmieszie że znasz tego Księżulka;) nie no widzę spoko ludziska jesteście pośmiać sie mozna bo to ja stoje tyłem :nabijasie: to proponuję na solarium iść inne bo pod posladkami masz blade ślady;) a depilacja widzę u Ciebie okey;0 No przecież mówiłem ku*wa, że smakosz
Rekomendowane odpowiedzi